Judecata…

Inculpatul in fata judecatorului: J: Cum ai ajuns aici domnule? I: Pai sa vedeti, domnule judecator, eram la un bar cu prietenii, ne-am imbatat foarte rau si am plecat acasa. Pe drum am trecut pe langa un depozit de arme, am cumparat un pistol gandindu-ma la soacra mea si m-am dus acasa.Cand am ajuns acasa,sub influenta alcoolului am intrat in camera soacra-mii, tot din cauza alcoolului am indreptat arma catre soacra-mea si am apasat pe tragaci, DAR, tot din cauza NENOROCITULUI de alcool am RATAT.

Inculpatul in fata judecatorului:
J: Cum ai ajuns aici domnule?
I: Pai sa vedeti, domnule judecator, eram la un bar cu prietenii, ne-am imbatat foarte rau si am plecat acasa. Pe drum am trecut pe langa un depozit de arme, am cumparat un pistol gandindu-ma la soacra mea si m-am dus acasa.Cand am ajuns acasa,sub influenta alcoolului am intrat in camera soacra-mii, tot din cauza alcoolului am indreptat arma catre soacra-mea si am apasat pe tragaci, DAR, tot din cauza NENOROCITULUI de alcool am RATAT.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.