Ipocrizia

A fi ipocrit astazi in Romania este o chestiune deja banala. Pentru politicieni ipocrizia este o a doua natura, asa incat de ce „oamenii de fotbal” ar face exceptie? Exemplul cel mai recent este cel al MM-ului redevenit stelist la insistentele lui Gigi. Cei doi, nu cu foarte mult timp in urma, se faceau albie de porci pe unde apucau. Stoica spunea, la un moment dat, ca decat sa mai lucreze cu Becali mai bine ar locui intr-o cutie de carton.  Se pare ca MM-ului i-a  furat  cineva cutia... Mai mult decat atat, acesta din urma sustine, foarte convins, ca in liga cea mitica, cel mai bine se poate lucra cu Gigi. Eu cred ca, cel mai probabil, cei doi au o problema cu ceea ce inseamna „cutiuta” de pe umeri. Probleme la „scufita” are si „marele” arbitru Alexandru Tudor. Altfel cum se explica faptul ca, mai mereu, acest fluieras devine personajul numarul unu din teren? Ce a facut omul asta la meciul muresenilor cu stelistii este... de vise rele. Un arbitru care ajunge sa dea atatea cartonase la o singura partida, inseamna ca are mari probleme si dovedeste ca nu poate sa stapaneasca un meci. La el pragul ipocriziei a fost depasit de mult. A ajuns usor, usor, in pragul paranoiei. Pentru el, bietii fotbalisti sunt niste dusmani, care trebuie redusi la tacere si eliminati. Uitati-va la privirea lui! Nu am dreptate? Am citit intr-o gazeta centrala ca niste rusi, foarte potenti financiar, ar dori sa cumpere un club important din Romania. Ca rusii au bani, nu ma indoiesc nici o clipa, dar ma intreb despre ce club este vorba? La cati arici are in buzunar Copos parca aici s-ar potrivi Rapidul. Pe de alta parte, carpanosul giulestean a mai „vandut” clubul de cateva ori. Turul se incheie, pentru noi, cu partida din „Groapa”. Nu as vrea sa fiu la randul meu ipocrit. In acest meci orice se poate intampla, dar parca ar fi bine sa ramanem neinvinsi... mai ales dupa meciul asta.

A fi ipocrit astazi in Romania este o chestiune deja banala. Pentru politicieni ipocrizia este o a doua natura, asa incat de ce „oamenii de fotbal” ar face exceptie? Exemplul cel mai recent este cel al MM-ului redevenit stelist la insistentele lui Gigi. Cei doi, nu cu foarte mult timp in urma, se faceau albie de porci pe unde apucau. Stoica spunea, la un moment dat, ca decat sa mai lucreze cu Becali mai bine ar locui intr-o cutie de carton.  Se pare ca MM-ului i-a  furat  cineva cutia… Mai mult decat atat, acesta din urma sustine, foarte convins, ca in liga cea mitica, cel mai bine se poate lucra cu Gigi. Eu cred ca, cel mai probabil, cei doi au o problema cu ceea ce inseamna „cutiuta” de pe umeri.

Probleme la „scufita” are si „marele” arbitru Alexandru Tudor. Altfel cum se explica faptul ca, mai mereu, acest fluieras devine personajul numarul unu din teren? Ce a facut omul asta la meciul muresenilor cu stelistii este… de vise rele. Un arbitru care ajunge sa dea atatea cartonase la o singura partida, inseamna ca are mari probleme si dovedeste ca nu poate sa stapaneasca un meci. La el pragul ipocriziei a fost depasit de mult. A ajuns usor, usor, in pragul paranoiei. Pentru el, bietii fotbalisti sunt niste dusmani, care trebuie redusi la tacere si eliminati. Uitati-va la privirea lui! Nu am dreptate?

Am citit intr-o gazeta centrala ca niste rusi, foarte potenti financiar, ar dori sa cumpere un club important din Romania. Ca rusii au bani, nu ma indoiesc nici o clipa, dar ma intreb despre ce club este vorba? La cati arici are in buzunar Copos parca aici s-ar potrivi Rapidul. Pe de alta parte, carpanosul giulestean a mai „vandut” clubul de cateva ori.
Turul se incheie, pentru noi, cu partida din „Groapa”. Nu as vrea sa fiu la randul meu ipocrit. In acest meci orice se poate intampla, dar parca ar fi bine sa ramanem neinvinsi… mai ales dupa meciul asta.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete