iPad 3 va fi lansat miercuri! Iata care sunt ultimele previziuni!


Apple a anuntat pentru miercuri un eveniment care are toate sansele sa defineasca tendintele de pe piata tabletelor in anul 2012. Iata cum va arata noul iPad, ce caracteristici tehnice va avea si ce design!

StyleReport.ro a compilat o lista a celor mai probabile specificatii ale noului iPad, explicate in functie de probabilitate.

Retina Display
Noul iPad va avea o rezolutie mai comuna pe monitoare de top decat pe tablete: 2048 x 1536 de pixeli, adica de patru ori mai multi pixeli decat generatia curenta si semnificativ mai mult decat standardul FullHD 1080P. La aceasta rezolutie, densitatea va fi de 263 de pixeli/inch, nu la fel de mare ca pe iPhone 4S, care are 326ppi, dar suficient de mare pentru a fi la fel de clara ca o tiparitura de calitate excelenta.

Diagonala ramane la 9.7 inci
In ciuda speculatiilor din fiecare an, este extrem de putin probabil ca Apple sa lanseze maine o tableta cu o diagonala mai mica (sau mai mare) de 9,7 inci, cu un raport de aspect 4:3. Steve Jobs a argumentat deja logica unei tablete cu aceasta diagonala, iar raportul de aspect este mai potrivit pentru utilizarea pe verticala si pentru citirea de carti si reviste.

Design
Cel mai probabil, iPad 3 va avea un design aproape identic cu varianta precedenta, cu o grosime poate putin mai mare, pentru a putea integra display-ul de rezolutie mult mai mare.

Butonul principal ar putea disparea
Apple ar putea elimina butonul principal din iPad 3. Utilizatorii ar urma sa aiba la dispozitie fie un buton capacitiv in locul celui fizic, fie interfata ar urma sa fie optimizata pentru control exclusiv prin gesturi.

Camere foto-video
Ambele camere foto ale modelului iPad 3 vor fi, cel mai probabil, imbunatatite, dar nu la un nivel extrem: camera de pe spatele aparatului ar putea primi un senzor nou, fie similar cu cel din iPhone 4S, de opt megapixeli, fie, cel mai probabil, de 5 megapixeli, similar celui din iPhone 4. Camera frontala va reprezenta cel mai important upgrade, odata cu trecerea la o rezolutie HD 720P. Aceasta imbunatatire ar urma sa fie utilizata in principal in software-ul de video-conferinta Apple Facetime.

Citeste mai multe pe www.stylereport.ro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.