Inghesuiala mare la TM10 Base Aftermath, cu Beardyman si JFB, in Setup

Atmosfera incendiara in clubul timisorean Setup sambata noapte la un eveniment de exceptie! Beardyman, dublu campion la beatbox-ing, si JFB, campion DMC, in Marea Britanie au dus publicul in delir. Tinerii au stat la coada sa ia bilete pentru a-si vedea favoritii si nu li s-a parut prea scump sa scoata din buzunar 20 de lei pana la ora 0.00 sau 30 de lei dupa aceea ca sa intre. Setup-ul a fost arhiplin in jurul orei 1.30, cand Beardyman si JFB si-au facut aparitia pe scena. Alaturi de cei doi titani, s-au aflat si Dj Limun (RIsco), K-lu (Fiction Groove) si Mighty Boogie (High Priority). [nggallery id=152] [local /wp-content/uploads/2010/11/beardyman-jfb-setup-timisoara.flv] Foto: Dariana Dragos

Atmosfera incendiara in clubul timisorean Setup sambata noapte la un eveniment de exceptie! Beardyman, dublu campion la beatbox-ing, si JFB, campion DMC, in Marea Britanie au dus publicul in delir.

Tinerii au stat la coada sa ia bilete pentru a-si vedea favoritii si nu li s-a parut prea scump sa scoata din buzunar 20 de lei pana la ora 0.00 sau 30 de lei dupa aceea ca sa intre. Setup-ul a fost arhiplin in jurul orei 1.30, cand Beardyman si JFB si-au facut aparitia pe scena. Alaturi de cei doi titani, s-au aflat si Dj Limun (RIsco), K-lu (Fiction Groove) si Mighty Boogie (High Priority).

Video-ul nu poate fi incarcat.

Foto: Dariana Dragos

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. vaaaai:D a fost prea misto:X cel mai tare party ever:X