Ingerul pazitor

Un tip da sa traverseze strada… O voce suava in spatele lui: − Nu traversa! Omul nu traverseaza si in fata lui accident groaznic, trece un autobuz pe rosu, pietonii mor toti etc. Ajunge omul la gara, da sa cumpere un bilet la tren, aceeasi voce: − Nu cumpara bilet la trenul asta! Omul nu cumpara si a doua zi afla ca trenul a deraiat si au murit toti calatorii. − Doamne, iti multumesc ca ai grija de mine, spune omul cu voce tare. − Nu este Domnul, sopteste vocea suava, sunt eu, ingerul tau pazitor! − Ingerul meu pazitor! (se mira omul), stii, tare mult mi-am dorit sa te vad, nu ai putea sa te transformi intr-o gaza, un fluture …? Un fluture vine si se asaza in palma omului. Omul striveste in pumn fluturasul, mormaind printre dintii inclestati: − Unde erai, ma, cand m-am insurat?

Un tip da sa traverseze strada… O voce suava in spatele lui:
− Nu traversa!

Omul nu traverseaza si in fata lui accident groaznic, trece un autobuz pe rosu, pietonii mor toti etc.

Ajunge omul la gara, da sa cumpere un bilet la tren, aceeasi voce:
− Nu cumpara bilet la trenul asta!
Omul nu cumpara si a doua zi afla ca trenul a deraiat si au murit toti calatorii.

− Doamne, iti multumesc ca ai grija de mine, spune omul cu voce tare.
− Nu este Domnul, sopteste vocea suava, sunt eu, ingerul tau pazitor!
− Ingerul meu pazitor! (se mira omul), stii, tare mult mi-am dorit sa te vad, nu ai putea sa te transformi intr-o gaza, un fluture …?

Un fluture vine si se asaza in palma omului. Omul striveste in pumn fluturasul, mormaind printre dintii inclestati:
− Unde erai, ma, cand m-am insurat?

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete