Noutati :

Impozitele se platesc si la Posta. Programul s-ar putea extinde la toate oficiile din regionala Timisoara

13 ianuarie, 2011 - 12:56 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

Cozile de la Directia Fiscala a Primariei Timisoara ar putea disparea, daca oamenii s-ar duce sa isi plateasca impozitele si taxele si la Posta, anunta Nelu Balas, directorul Centrului Regional Retea Postala Timisoara.

„Am vazut in aceste zile cum oamenii stateau la cozi interminabile la Primarie, sa isi plateasca impozitele. Oamenii trebuie sa stie ca in Timisoara avem 18 oficii postale unde se incaseaza impozitele”, a declarat Nelu Balas.

Aceste oficii postale sunt deschise de la 7 dimineata pana seara la 18. „Avem posibilitatea sa extindem ghiseele, daca cererea este una foarte mare. La oficiile noastre este interzis ca un oficiant sa stea si la colegul sau de alaturi sa fie coada”, a declarat Balas.

Directorul Centrului Regional Retea Postala Timisoara a anuntat ca institutia pe care o conduce intentioneaza sa promoveze un proiect pilot la nivel de regiune prin care primariile si oficiile postale se vor conecta la un program de incasare a impozitelor si taxelor locale, astfel ca oamenii sa isi poata plati darile si la posta.

„Vrem sa extindem programul care acum functioneaza la nivelul Timisoarei si Aradului, pana la ultimul catun din Regionala de Posta. Programul va fi finantat pe de o parte Ministerul Comunicatiilor, iar pe de alta parte de Uniunea Europeana. Proiectul poate ajunge la suma de 400.000 de euro”, a explicat Nelu Balas.

Tot informatizare se doreste si la Parcul tehnologic si industrial din Timisoara. Ministrul comunicatiilor, Valerian Vreme va veni la Timisoara, cel mai probabil saptamana viitoare, pentru a semna un proiect, in acest sens, cu CJT.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...