Ilegal si ilogic!

Un student pica examenul de Logica. In speranta ca va reusi sa-si convinga profesorul sa-i schimbe nota, ii spune acesuia: - Domnule profesor, va voi da o problema de logica. Daca nu reusiti sa raspundeti corect, imi veti schimba nota? Curios profesorul accepta provocarea, iar studentul il intreaba: - Ce este legal dar ilogic, ilegal dar logic, ilegal si ilogic, toate in acelasi timp? Se gandeste profesorul, se tot gandeste, dar nu reuseste sa dea raspunsul, astfel ca in loc de nota 3, studentul primeste nota 8. Totusi, intrebarea continua sa il framante, asa ca isi intreaba studentul care este raspunsul. Acesta ii spune: - Faptul ca dumneavoastra aveti 69 de ani, si o nevasta de 24 este legal dar ilogic, faptul ca nevasta dumneavoastra are un amant de 20 de ani este ilegal dar logic, iar faptul ca dumneavoastra ii schimbati nota amantului sotiei dumneavoastra este si ilegal si ilogic.

Un student pica examenul de Logica. In speranta ca va reusi sa-si convinga profesorul sa-i schimbe nota, ii spune acesuia:

– Domnule profesor, va voi da o problema de logica. Daca nu reusiti sa raspundeti corect, imi veti schimba nota?

Curios profesorul accepta provocarea, iar studentul il intreaba:

– Ce este legal dar ilogic, ilegal dar logic, ilegal si ilogic, toate in acelasi timp?

Se gandeste profesorul, se tot gandeste, dar nu reuseste sa dea raspunsul, astfel ca in loc de nota 3, studentul primeste nota 8.

Totusi, intrebarea continua sa il framante, asa ca isi intreaba studentul care este raspunsul.

Acesta ii spune:

– Faptul ca dumneavoastra aveti 69 de ani, si o nevasta de 24 este legal dar ilogic, faptul ca nevasta dumneavoastra are un amant de 20 de ani este ilegal dar logic, iar faptul ca dumneavoastra ii schimbati nota amantului sotiei dumneavoastra este si ilegal si ilogic.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete