Idee pentru cresterea incasarilor din Primaria noastra

Intr-una din zilele trecute ma plimbam prin spatele Primariei si priveam parcarea plina de masini frumoase! Parcare cu un regim special de utilizare – pe baza de carduri magnetice, care deschid barierele, exclusiv celor care sunt indreptatiti la acest privilegiu.

Prima mea reactie a fost una de invidie – soferii stiu ce inseamna sa gasesti un loc de parcare in centrul orasului. Dar, dupa aceea m-am gandit la functionarii nostri publici din primarie, care ar fi mult mai nervosi cu noi, daca n-ar gasi o parcare langa biroul lor. Mergand cu gandul mai departe, mi-am imaginat ce s-ar intampla daca sefii si sefuletii din primarie ar veni la serviciu si nu ar avea parcarea asigurata. Dumnezeule, cum s-ar mai putea apleca ei cu rabdare si intelegere asupra nenumaratelor probleme cu care noi, cetatenii, contribuabilii si alegatorii lor, ii agasam zilnic. Cate cereri nerezolvate, raspunsuri gresite sau rezolutii prost intocmite ar produce cei din primarie…. Am glumit …
Am totusi o idee de crestere a incasarilor, pe care vreau sa o transmit pe aceasta cale domnului Gheorghe Ciuhandu, primarul Timisoarei. Sunt convins ca un timisorean ca dansul, umblat prin Occident, mai ales prin tarile nordice, o va aprecia.

Ideea este extrem de simpla: transferarea exploatarii acestei parcari in sarcina A.D.P., in acelasi regim cu parcarea din fata Muzeului. Evident, o asemenea locatie centrala, corect administrata, ar aduce ceva venituri si bugetului local.

Dincolo, insa, de cresterea veniturilor, cred ca mult mai important, domnule primar, ar fi semnalul pe care l-ati da concetatenilor, care ar aprecia ca intr-o perioada de austeritate, dumneavoastra si colegii dumneavoastra sa utilizati mijloacele de transport in comun. In acest fel functionarii din primarie ar fi mult mai aproape de problemele timisorenilor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...