HTC Desire HD, lansat oficial in Romania

Noul smartphone HTC Desire HD este disponibil de miercuri si in Romania. Odata cu aces model, dezvoltat pe platforma Android, HTC a introdus si interfata imbunatatita HTC Sense. Combinatia intre hardware si software va fi una fatala pentru iPhone, avand in vedere ca este vorba de o serie de inovatii importante la un pret mai scazut. Specificatii tehnice Inspirat de construcția dintr-o singura bucata a lui HTC Legend, HTC Desire HD este sculptat dintr-o bucata solida de aluminiu. HTC Desire HD reda conținut multimedia pe un ecran LCD de 4,3 inch, prin Dolby Mobile și SRS virtual sound. Este primul telefon HTC care include noul procesor de 1 GHz Qualcomm 8255 Snapdragon. HTC Desire HD permite inregistrarea video in format HD de 720p si include o camera de 8 megapixeli cu dual-flash. Spatiul de stocare oferit este de 1,5 GB, si poate fi extins cu ajutorul uni card microSD. Nu in ultimul rand, suporta Adobe Flash Player 10. Functii Ca toate telefoanele inteligente din prezent, HTC Desire HD vine cu o gramada de functii si facilitati, incerand sa „ia fata” concurentei. Printre cele mai importante se numara cele enumerate in randurile de mai jos. HTC Locations. Oricine a incercat sa „navigheze”, spre exemplu intr-un oras, cu ajutorul unui smartphone stie ca o harta are nevoie de timp pentru a se incarca. Problema a fost rezolvata de cei de la HTC care ofera harti ce pot fi descarcate gratuit, iar utilizatorul nu va mai avea nevoie sa astepte vreodata pentru a afla unde se afla sau unde trebuie sa ajunga. HTC Fast Boot este o alta functie interesanta. Ea permite utilizatorilor sa initieze rapid un apel sau sa-si verifice e-mailurile prin scurtarea timpului necesar completarii secventei de pornire. Mai precis, cand este oprit, de fapt telefonul este intr-o stare de veghe si, la apasarea unei taste, el este gata pentru efectuarea unui apel aproape instantaneu, fara a mai astepta obisnuita secventa de pornire. HTC a introdus pe Desire HD tehnologia DLNA (Digital Living Network Alliance). Functia permite telefonului sa transmita wireless continutul stocat pe telefon, catre un televizor compatibil cu acest standard. in cazul pierderii sau furtului telefonului, utilizatorul il poate blocha de la distanta, redirectiona apelurile pe un alt terminal, poate recupera si/sau sterge datele de pe el. Telefonul pierdut in casa poate fi recuperat prin declansarea unei sonerii chiar daca este oprit, sau poate fi localizat pe o harta. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul serviciului HTCSense.com. HTC Desire HD este deja disponibil la un magazin online din Romania pentru 2.639,99 lei. Telefonul va putea fi cumparat si cu abonament de la toti operatorii de telefonie mobila din tara, pentru un pret care urmeaza sa fie comunicat.

Noul smartphone HTC Desire HD este disponibil de miercuri si in Romania. Odata cu aces model, dezvoltat pe platforma Android, HTC a introdus si interfata imbunatatita HTC Sense. Combinatia intre hardware si software va fi una fatala pentru iPhone, avand in vedere ca este vorba de o serie de inovatii importante la un pret mai scazut.

Specificatii tehnice

Inspirat de construcția dintr-o singura bucata a lui HTC Legend, HTC Desire HD este sculptat dintr-o bucata solida de aluminiu. HTC Desire HD reda conținut multimedia pe un ecran LCD de 4,3 inch, prin Dolby Mobile și SRS virtual sound. Este primul telefon HTC care include noul procesor de 1 GHz Qualcomm 8255 Snapdragon.

HTC Desire HD permite inregistrarea video in format HD de 720p si include o camera de 8 megapixeli cu dual-flash. Spatiul de stocare oferit este de 1,5 GB, si poate fi extins cu ajutorul uni card microSD. Nu in ultimul rand, suporta Adobe Flash Player 10.

Functii

Ca toate telefoanele inteligente din prezent, HTC Desire HD vine cu o gramada de functii si facilitati, incerand sa „ia fata” concurentei. Printre cele mai importante se numara cele enumerate in randurile de mai jos.

HTC Locations. Oricine a incercat sa „navigheze”, spre exemplu intr-un oras, cu ajutorul unui smartphone stie ca o harta are nevoie de timp pentru a se incarca. Problema a fost rezolvata de cei de la HTC care ofera harti ce pot fi descarcate gratuit, iar utilizatorul nu va mai avea nevoie sa astepte vreodata pentru a afla unde se afla sau unde trebuie sa ajunga.

HTC Fast Boot este o alta functie interesanta. Ea permite utilizatorilor sa initieze rapid un apel sau sa-si verifice e-mailurile prin scurtarea timpului necesar completarii secventei de pornire. Mai precis, cand este oprit, de fapt telefonul este intr-o stare de veghe si, la apasarea unei taste, el este gata pentru efectuarea unui apel aproape instantaneu, fara a mai astepta obisnuita secventa de pornire.

HTC a introdus pe Desire HD tehnologia DLNA (Digital Living Network Alliance). Functia permite telefonului sa transmita wireless continutul stocat pe telefon, catre un televizor compatibil cu acest standard.

in cazul pierderii sau furtului telefonului, utilizatorul il poate blocha de la distanta, redirectiona apelurile pe un alt terminal, poate recupera si/sau sterge datele de pe el. Telefonul pierdut in casa poate fi recuperat prin declansarea unei sonerii chiar daca este oprit, sau poate fi localizat pe o harta. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul serviciului HTCSense.com.

HTC Desire HD este deja disponibil la un magazin online din Romania pentru 2.639,99 lei. Telefonul va putea fi cumparat si cu abonament de la toti operatorii de telefonie mobila din tara, pentru un pret care urmeaza sa fie comunicat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.