H&M, noul brand din Iulius Mall Timisoara

Fanii brandului suedez H&M au motiv de bucurie!  Compania Iulius Group a anuntat ca a semnat un parteneriat cu retailerul suedez H&M (Hennes & Mauritz) pentru deschiderea a trei magazine in tara, printre care unul va fi la Iulius Mall Timisoara. Celelalte doua reprezentante H&M vor fi deschise la Cluj si la Iasi. H&M este cel mai mare comerciant de fashion din lume si are mii de magazine in Europa. "Inca de la inaugurarea primului nostru centru comercial de tip mall pe piata din Romania, acum 10 ani, Iulius Group a raspuns exigentelor clientilor sai, aducandu-le mai aproape brandurile favorite. Alegerea de către H&M a ansamblului urbanistic Palas Iasi si a mall-urilor noastre din vestul si centrul tarii este onoranta si da un plus de valoare portofoliului companiei", a afirmat Iulian Dascalu, presedintele Iulius Group. [nggallery id=10]

Fanii brandului suedez H&M au motiv de bucurie!  Compania Iulius Group a anuntat ca a semnat un parteneriat cu retailerul suedez H&M (Hennes & Mauritz) pentru deschiderea a trei magazine in tara, printre care unul va fi la Iulius Mall Timisoara.

Celelalte doua reprezentante H&M vor fi deschise la Cluj si la Iasi. H&M este cel mai mare comerciant de fashion din lume si are mii de magazine in Europa.

„Inca de la inaugurarea primului nostru centru comercial de tip mall pe piata din Romania, acum 10 ani, Iulius Group a raspuns exigentelor clientilor sai, aducandu-le mai aproape brandurile favorite. Alegerea de către H&M a ansamblului urbanistic Palas Iasi si a mall-urilor noastre din vestul si centrul tarii este onoranta si da un plus de valoare portofoliului companiei”, a afirmat Iulian Dascalu, presedintele Iulius Group.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.