Google face angajari. Vezi care sunt joburile puse la bataie si conditiile de lucru!

Cel mai dorit angajator din lume si unul dintre cei mai apreciati din Romania cauta oameni. Google scoate posturi la bataie si in Bucuresti, dar si in alte tari. Conditiile de munca sunt extrem de bune.

Pentru sediul sau din Bucuresti, gigantul IT cauta Product Marketing Manager, B2B si Enterprise Account Manager.

Pentru primul dintre posturi se cere experienta in marketingul de produs sau in marketingul direct, iar pentru jobul din vanzari este preferabila experienta cu solutii de business cum ar fi SAAS sau produse Cloud.

Alte posturi la care romanii pot aplica sunt cele de la biroul din Praga: aici se cauta Industry Sales Manager si Head of SMB Marketing. Destinatii Google in care lucreaza deja multi romani sunt cele de la Dublin, Viena sau Varovia. Cei care lucreaza la Google au, pe langa birouri, camere de relaxare si de distractie, cu masa de biliard si jocuri video, cafenele si restaurante proprii, piscina si multe altele. Nu lipseste nici cantina, mancarea si toate activitatile fiind gratuite.

Citeste mai mult si vezi cum poti aplica!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.