Gigantii IT interzic materialele cu continut extremist postate pe site-urile lor. Cum elimina postarile?

Google, detinatorul platformei YouTube, dar si Facebook, au inceput sa foloseasca o serie de aplicatii care inlatura automat orice material cu continut extremist, postat pe site-urile lor. In acest fel, se incearca eliminarea propagandei extremiste online. YouTube si Facebook se numara printre companiile care folosesc sisteme care blocheaza sau inlatura rapid continutul video postat de Statul Islamic sau de alte organizatii extremiste. Aplicatiile folosite cauta "amprentele" digitale unice, pe care companiile IT le ataseaza materialelor video si permit inlaturarea rapida a continutului care contine amprentele respective. Citeste mai mult aici.  

Google, detinatorul platformei YouTube, dar si Facebook, au inceput sa foloseasca o serie de aplicatii care inlatura automat orice material cu continut extremist, postat pe site-urile lor. In acest fel, se incearca eliminarea propagandei extremiste online.

YouTube si Facebook se numara printre companiile care folosesc sisteme care blocheaza sau inlatura rapid continutul video postat de Statul Islamic sau de alte organizatii extremiste. Aplicatiile folosite cauta „amprentele” digitale unice, pe care companiile IT le ataseaza materialelor video si permit inlaturarea rapida a continutului care contine amprentele respective.

Citeste mai mult aici.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.