Noutati :

Generalul Benga, ilustru necunoscut pentru fatucile din presa locala!

17 septembrie, 2011 - 12:53 PM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
1

TIMISOARA. Ajuns la apogeul unei cariere militare care, o perioada, a fost rafinata si pe la fostul serviciu secret „Doi s’un sfert”, singurul general de pompieri din zona de vest a tarii, Mihai Benga, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Banat” al Judetului Timis, a constatat cu uimire ca, in ciuda notorietatii sale, pentru unii timisoreni ramane doar un ilustru necunoscut.

Acest exercitiu de autoevaluare s-a derulat zilele trecut, pe holurile Consiliului Judetean, cand, dupa un interviu acordat televiziunilor locale, generalul Mihai Benga a fost nevoit sa faca fata celei mai perplexe intrebari din ultima vreme. „Cum va numiti si care este gradul si functia dumneavoastra?”, l-a chestionat o tanara detinatoare de microfon, facandu-l pe comandantul salvatorilor de urgenta din Timis sa se prezinte militareste si-apoi sa mediteze ironic asupra repeziciunii cu care se raspandesc in presa romaneasca inconfundabilele “fatuci” ale lui Ion Cristoiu…

_______________________________________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Tag-uri:

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. fatucile din presa locala? niste proaste care stau pe sub birouri