Noutati :

Firefox 5: Cu ce vine nou si cand va fi lansat oficial noul browser

12 aprilie, 2011 - 12:34 PM
Autor: Anonim      
Categorie: IT
0

Abia ce am inceput sa ne obisnuim cu Firefox 4 si noile sale caracteristici, ca Mozilla are deja in plan lansarea versiunii finale a Firefox 5 pe data de 21 iunie. Mozilla si-a spropus ca perioadele intre lansari sa fie mult reduse pentru a face fata concurentului Google Chrome.

Daca va imaginati ca aceasta este singura surpriza pregatita de Mozilla, va inselati. in acest an, cel mai probabil la sfarsitul lunii august, ar putea fi dezvaluita si versiunea 6.0. Varianta 7.0 este asteptata tot in cursul acestui an, dar pana in prezent nu au fost oferite detalii privind data lansarii oficiale.

Caracteristici noi ale Mozilla Firefox 5:

Aplicatii desktop

Va permite fixarea site-urilor web utilizate in bara de activitati Windows.

Tab-ul Home

Butonul Home nu mai exista momentan, insa urmatoarea varianta va beneficia de Tab-ul Home.

Firefox Sync

Firefox Sync este o caracteristica foarte utila ce va permite utilizatorului sa salveze o parola sau un marcaj.

Mai multe motoare de cautare

Casuta de cautare va beneficia de mai multe butoane, iar fiecare va permite utilizarea unui alt motor de cautare.

Logare si acces

Accesul la site-urile cu parole se va putea face mult mai usor, si asta apentru ca noua versiune va avea o caracteristica ce iti va permite sa le accesezi printr-un simplu click.

Social media

Cum era de asteptat, noua versiune va deveni mai pietenoasa cu social media, permitand share-uirea continutului pe site-uri precum Facebook, Twitter, LinkedIn.

Alte noutati:

– Indicator upload-uri

– Va avea un sistem integrat PDF viewerInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...