Finisaje de poveste sau povestea materialelor

Nu reprezinta niciun secret faptul ca atunci cand achizitionam un produs, o facem mai mult sub impulsul unor reflexe psihologice si mai putin in urma unei analize atente a necesitatii si calitatii obiectului. Foarte rar incercam sa ne informam asupra detaliilor care fac diferenta intre produsul ales si cele asemanatoare.

Tempini doreste sa aiba clienti informati, capabili sa ia decizii documentate atunci cand isi amenajeaza locuinta. Acesta este unul dintre motivele pentru care am lansat duminica, 15 iulie proiectul Tempini Family, al carui scop este de a invita publicul la showroomul nostru de pe Calea Aradului , nr. 115 si de a-i oferi consultanta gratuita din partea specialistilor nostri si ai celor mai importanti designeri din Timisoara.

Unul dintre “starurile” evenimentului de duminica trecuta a fost parchetul Itas din seria Assi di Cansiglio. Ceea ce diferentiaza acest parchet fata de alte produse este faptul ca lemnul folosit pentru fabricarea lui provine din cea mai renumita padure de fag din lume, aceea de la Cansiglio, situata la poalele Alpilor din nordul Italiei. Pe platoul de la Cansiglio, fagul creste la o altitudine de 1000 de metri, ceea ce este neobisnuit pentru acest conifer. Pentru a rezista la aceasta inaltime, arborii au dezvoltat o structura si rezistenta unice, ceea ce face la lemnul lor sa dobandeasca calitati aparte. De altfel, lemnul de fag de la Cansiglio a fost exploatat inca din perioada Republicii Venetia, fiind folosit la constructia ramelor navelor de razboi a flotei care a dominat marile pentru aproape un mileniu.

Astazi, padurea de la Cansiglio este strict gestionata, existand o evidenta a fiecarui arbore. Astfel, se cunoaste varsta si evolutia fiecarui fag. Taierea si comercializarea lemnului de fag din Cansiglio se face doar cu aprobarea guvernului peninsular in cadrul unui program strict de reimpadurire.

“Tinand cont de aceste aspecte, atunci cand amenajam o locuinta cu parchet de fag din Cansiglio, putem sa asiguram beneficiarul ca a creat in propria locuinta o opera de arta”, declara Corina Sfia, PR Tempini Romania.

Proiectul Tempini Family continua pe toata durata verii, iar publicul este invitat la showroom-ul Tempini pentru a asculta alte istorii interesante despre produsele noastre.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. bravo !