Fantoma DNA bantuie prin primarie

Ioan Cojocari

Ioan Cojocari

In ultimele saptamani, prin birourile din Primaria Timisoara bantuie o fantoma… Nu este vorba despre vreo aratare si nici de vreun angajat mai glumet cu vreun cearceaf in cap.  Este vorba despre „Fantoma DNA-ului”, care, de curand, l-a „speriat” rau de tot pe directorul Directiei Patrimoniu Constantin Nicusor Miut, institutia incepand urmarirea penala a acestuia si a altor cativa subalterni de-ai lui, in dosarul Heaven. Ceilalti membrii ai „Fratiei din primarie”, tremura si simt in oase fiori reci.

Aerul inghetat ce anunta prezenta „Fantomei” s-a simtit si in ultima sedinta a consiliului local, cand secretarul municipalitatii Ioan Cojocari i-a pomenit numele de mai multe ori… De fiecare data cand secretarul vorbea,  in preajma lui se puteau observa aburi… Cam frig, nu, „nea Jeane”? Brrrr….

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. cred si io ca le cam tremura pampersii…din aproape in aproape o sa iasa la iveala toate potlogariile ; casele la legea 112/95, autorizatiile de constructie, afacerea telpark , amenajarile rutiere, amenajarea parcurilor (cica mizeria aia de p[arc din str.traian vuia a costat bugetul peste 1 milion euro,bineinteles firma „agreata”!), achizitionarea de troleibuze si autobuze, sediul pol. spataru, spargerea bazei de date a fostului icral in favoarea tiganilor acosdarea de salarii stimulente si premii pt. sefi si inca multe multe altele.
    iar de cojocare ce sa zic? bandit de bandit. da’ dupa pozele pe care tot le dati se poate face un film cu el, remake dupa ;”johny baiat frumos” zau asa !