Falimentul la control!

Toate dosarele de faliment aflate in grija judecatorilor sindici de la Tribunalul Timis sunt verificate cu atentie marita de conducerea Curtii de Apel Timisoara, dupa aparitia in public a unei inregistrari video care dezvaluie relatia nepotrivita dintre un magistrat si un lichidator judiciar. In conditiile in care judecatorul care apare in filmulet a luat decizii care favorizeaza flagrant grupul de firme in umbra carora se afla Nicolae Mann, fostul boss al afacerilor din Carani, cum ar fi si scoaterea de sub sechestru DIICOT a aproape un milion de euro, sefii justitiei banatene au intrat in alerta maxima si incearca sa descopere eventuale urme de trafic de influenta. Paparazzii care au realizat filmarea nici nu si-au dat seama ca, intrand in culisele proceselor de faliment, deschid Cutia Pandorei in care se afla o serie de proceduri judiciare suspecte din zona mercantila a justitiei timisene. Alo, DNA-ul, sunteti pe fir?

Toate dosarele de faliment aflate in grija judecatorilor sindici de la Tribunalul Timis sunt verificate cu atentie marita de conducerea Curtii de Apel Timisoara, dupa aparitia in public a unei inregistrari video care dezvaluie relatia nepotrivita dintre un magistrat si un lichidator judiciar. In conditiile in care judecatorul care apare in filmulet a luat decizii care favorizeaza flagrant grupul de firme in umbra carora se afla Nicolae Mann, fostul boss al afacerilor din Carani, cum ar fi si scoaterea de sub sechestru DIICOT a aproape un milion de euro, sefii justitiei banatene au intrat in alerta maxima si incearca sa descopere eventuale urme de trafic de influenta.

Paparazzii care au realizat filmarea nici nu si-au dat seama ca, intrand in culisele proceselor de faliment, deschid Cutia Pandorei in care se afla o serie de proceduri judiciare suspecte din zona mercantila a justitiei timisene. Alo, DNA-ul, sunteti pe fir?

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete