Facebook ‘virusat’ de microbul fotbal. Reteaua de socializare a pregatit o surpriza utilizatorilor

Reteaua de socializare nu a creat de la 0 un adevarat joc de strategie sau vreun multiplayer, insa a ‘pitit’ un joc in miniatura in aplicatia Messenger, cu ocazia lui Euro 2016.

In trecut, Facebook a mai inclus jocuri de succes în Messenger, iar Euro 2016 a fost o ocazie pentru reteaua sociala de a-si surprinde din nou utilizatorii. Desigur, nu vorbim aici despre un joc de fotbal propriu-zis, intrucat asa ceva era destul de greu de inclus într-o aplicatie precum Messenger.

Insa asta nu înseamna ca noul feature din Messenger nu poate produce dependenta in randul utilizatorilor. Astfel, ceea ce trebuie sa faceti este sa jonglati cu o minge de fotbal pentru a obtine un scor cat mai bun. Initial, mingea este situata in partea de jos a ecranului. Dupa ce plasati degetul pe ea, mingea va sari, iar din acel moment, trebuie sa o tineti in aer cat mai mai mult prin apasari exacte pe ecran.

Citeste mai multe: AICI

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.