Facebook va lansa un serviciu de e-mail

Facebook va lansa un serviciu de e-mail, numit, deocamdata, Proiectul Titan, potrivit unor surse. Serviciul ar putea fi prezentat luni, in cadrul evenimentului organizat de Facebook, reprezentantii companiei sperand sa depaseasca serviciul de e-mail al Google, Gmail, potrivit surselor, citate de Tech Crunch. Luand in considerare faptul ca, probabil, se va baza pe tehnologia folosita si pentru site-ul de socializare, serviciul de e-mail ar putea organiza mesajele in functie de cine este "prieten" pe Facebook si va oferi acces si la mesajele postate pe site-ul de socializare in sine. Recent, intre Facebook si Google a izbucnit un mini-razboi, cea de-a doua companie fiind suparata pe faptul ca site-ul de socializare importa contactele utilizatorilor de Gmail.

Facebook va lansa un serviciu de e-mail, numit, deocamdata, Proiectul Titan, potrivit unor surse.

Serviciul ar putea fi prezentat luni, in cadrul evenimentului organizat de Facebook, reprezentantii companiei sperand sa depaseasca serviciul de e-mail al Google, Gmail, potrivit surselor, citate de Tech Crunch.

Luand in considerare faptul ca, probabil, se va baza pe tehnologia folosita si pentru site-ul de socializare, serviciul de e-mail ar putea organiza mesajele in functie de cine este „prieten” pe Facebook si va oferi acces si la mesajele postate pe site-ul de socializare in sine.

Recent, intre Facebook si Google a izbucnit un mini-razboi, cea de-a doua companie fiind suparata pe faptul ca site-ul de socializare importa contactele utilizatorilor de Gmail.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.