Noutati :

Facebook modifica optiunile de cofidentialitate. Vezi despre ce este vorba!

24 august, 2011 - 03:59 PM
Autor: Anonim      
Categorie: IT
0

Reteaua de socializare Facebook va aduce schimbari importante in modul de organizare a optiunilor de confidentialitate de pe site. Iata ce schimbari pregateste Facebook pentru utilizatori.

Reteaua sociala a anuntat ca vrea sa introduca mai multe modificari in politicile sale de etichetare, cat si a informatiilor cu caracter privat, o miscare ce va avea efecte de amploare asupra modului an care utilizatorii raspandesc informatia si cui o transmit.

Aceste modificari vor oferi utilizatorilor de Facebook mai mult control asupra datelor personale, un pas important pentru o companie care se confrunta in mod repetat cu controverse privind politica sa de confidentialitate.

Printre aceste modificari se numara si etichetarea oricarui utilizator, nu doar a persoanelor din cercul de prieteni. Insa, persoana etichetata poate alege sa nu accepte aparitia pe profil a pozei sau a clipului in care este mentionata.

De asemenea, aceasta actualizare a Facebook pare sa fie o miscare de aparare impotriva Google +, reteaua sociala a Google, lansata in luna iulie. Google + a incercat sa atraga din utilizatorii Facebook prin oferirea unor setari de securitate precise.

Facebook a explicat modificarile pe care le vor face pe blog : „Ne-am pieptanat, prin explicatia lor de a pune ampreuna acest ghid detaliat la setarile de confidentialitate Facebook noi – ce inseamna pentru dumneavoastra, cum sa le foloseasca, si mai mult”.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...