Noutati :

Extraterestii pe Marte? O structura misterioasa a fost confirmata de astronautii americani! VEZI VIDEO!

6 martie, 2012 - 04:09 PM
Autor: Anonim      
Categorie: IT
0

Satelitul Ohobos al planetei Marte a atras atentia cercetatorilor prin constructia unui monolit de pe suprafata lui. Cand a fot studiat satelitul, a fost observata o acceleratie neobisnuita a acesteia.

Pe suprafata satelitului Phobos al planetei Marte se observa un monolit, o structura misterioasa, care ar putea insemna o dovada a unei civilizatii extraterestre. Existenta acestui monolit a fost confirmata si de astronautul american Edwin Aldrin.

Un satelit al planetei Marte, Phobos, descoperit de A.Hall in anul 1877, atrage atentia asupra sa in continuare, potrivit Message To Eagle.

Noi ar trebui sa vizitam satelitul planetei Marte. Exista un monolit acolo, o structura neobisnuita, care se afla pe acest obiect cosmic, ce orbiteaza in jurul lui Marte„, a declarat Edwin ‘Buzz’ Aldrin, astronaut american intr-un interviu pentru C-Span.

Cuvintele sale confirma existenta unei misterioase structuri pe Phobos, una dintre cele doua luni ale lui Marte. Cand Aldrin a fost intrebat cine a creat aceasta structura, el a raspuns zambind: „Universul sau Dumnezeu„.

Printre cei care cred ca exista ceva foarte ciudat pe acest mic satelit al lui Marte se afla si fostul angajat al NASA, Richard Hoagland.

Exista mai multe motive pentru care trebuie studiat atent satelitul Phobos. Atunci cand a studiat aceasta luna martiana in anul 1945, astronomul Douglas Sharpless a observat o acceleratie neobisnuita a acesteia.

Phobos nu orbita conform legilor gravitatiei ale lui Newton. Investigarea lui Phobos nu a fost una usoara. Desi Mariner 9 in 1971, Viking 1 in 1977 si Phobos in 1988 au reusit sa culeaga informatii importante, multe sonde spatiale s-au pierdut.

In 1988, Phobos 1 a trecut pe langa tinta, in timp ce Phobos 2 a disparut la 50 de metri de suprafata lunii martiene. In 1999, Mars Climate Orbiter s-a pierdut in apropierea orbitei lui Phobos si Mars Polar Lander a disparut atunci cand a atins atmosfera martiana.

Sa existe o forta extraterestra pe Phobos sau pe Marte, care sa atraga sondele spatiale spre satelit? Richard Hoagland este convins ca Phobos este lipsit de continut la interior si artificial, ceea ce ar putea insemna ca exista viata extraterestra acolo.

Oamenii de stiinta de la Universitatea din Arizona, care au surprins imaginea de pe Phobos, considera ca ar putea fi un bolovan scufundat. Altii cred ca monolitul este o structura artificiala creata de o civilizatie extraterestra.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...