Noutati :

Experienta de 5 stele incepe la tine acasa! FOTO!

29 mai, 2017 - 09:03 AM
Autor: Anonim      
Categorie: DECO
0

TIMISOARA. Achiziția unei locuințe este un pas important în viața fiecăruia. Află care sunt cele mai importante motive pentru care un apartament în Rivendelle Residence este alegerea inteligentă!

Apartamente spațioase, cu baia mobilată inclusă

Complexul Rivendelle din Timișoara te întâmpină cu apartamente moderne realizate după cele mai înalte standarde de calitate, gândite pentru a îndeplini toate nevoile tale de confort și siguranță.

În plus, la orice tip de apartament contractat, primești baia complet mobilată și utilată, cadou de casă nouă! Fiecare baie este echipată cu gresie și faianță (în trei stiluri prestabilite de design), obiecte sanitare și mobilier.

Spațiu adecvat. Lumină naturală. Finisaje de calitate.

Știm că lumina naturală influențează starea de spirit, iar un spațiu generos, bine delimitat, oferă multiple posibilități de decorare, precum și libertate de mișcare. Rivendelle îndeplinește toate aceste condiții, pentru ca tu să te bucuri cât mai mult de timpul petrecut acasă cu cei dragi.

Toate materialele folosite sunt achiziționate de la furnizori premium, cu vechime pe piață. Complexul a fost gândit ca o experiență de 5 stele care să dureze, iar investiția în noua locuință să depășească așteptările fiecărui locatar.

Flexibilitatea alegerii finanțării

Pentru achiziția unui apartament aici, poți opta pentru orice bancă sau metodă de finanțare aleasă de tine. Iar dacă alegi ca partener financiar banca ING, beneficiezi de evaluarea apartamentului gratuit.

Detalii care fac diferența

Un spațiu verde amenajat este disponibil în spatele celor două clădiri, ideal pentru momentele de relaxare petrecute în aer liber cu cei dragi. Pe lângă toate aceste beneficii, Rivendelle va cuprinde o recepție de tip concierge cu personal disponibil zinlnic, unde poți solicita diverse servicii la cerere.

Spații comerciale de vânzare

Complexul adăpostește la parterul celor două corpuri de clădire 4 spații comerciale disponibile pentru vânzare, în suprafață utilă de aproximativ 100 mp fiecare. Acestea pot găzdui mici business-uri precum o patiserie, o cafenea, o curațatorie textilă sau un salon de înfrumusețare, care să vină în întâmpinarea nevoilor celor ce locuiesc aici – servicii la care cu toții apelăm în mod regulat, însă nu mereu le avem la îndemână.

Rivendelle Residence este un proiect dezvoltat în colaborare cu Werk MB Construct – companie prestigioasă în domeniul construcțiilor civile, iar propunerile de design interior sunt realizate de către Ezzo Design.

Proiectul este finalizat și intabulat, ceea ce înseamnă că te poți muta în cel mai scurt timp în noul apartament.

Pentru mai multe informații despre apartamentele disponibile sau spațiile comerciale, sună la 0799 000 597 și programează o vizită în complexul Rivendelle de pe Strada Constructorilor numărul 16!

Mai multe informatii pe www.rivendelle.ro sau pe facebook.com/RivendelleResidence.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...