Eugen Manole

In zilele noastre, cu sau fara criza, calitatea si statutul in societate le capeti in functie de cat de tare poti sa epatezi.  Pe o terasa de pe malul Begai – una trendy – daca-ti comanzi ceva de mancare, musai sa fie mediteranean sau japonez, altfel esti un indolent, tu fiind crescut de bunicii din partea tatalui, cu clisa si ceapa. Te duci la o intalnire cu fostii colegi de scoala si-ti comanzi un vin Petit Verdot – c-asa-i trendy – dar te faci ca ploua cand, cineva, iti reaminteste de prima betie din clasa a noua cu ciresata de la alimentara. Volens nolens – c-asa-i trendy – iti iei un “gipan” cu patru cercuri, un Q7 si un S mic, neaparat de culoare alba, fara sa cedezi presiunilor facute atat de catre socrii tai, cat mai ales de nevasta, care insista sa va luati macar un apartament cu doua camere, acum ca s-a nascut si al treilea copil. C-asa-i trendy – iti tragi un TV cu led-uri cu diagonala 127 cm si un blue-ray de firma, chiar nu conteaza ca sunt banii de pe ultimul hectar de pamant mostenit de la o matusa din partea nevestei. Totusi, n-ai cum sa ne pacalesti, ti-am simtit mirosul dulceag de parfum ieftin cu care te-ai “incarcat” peste singura ta camasa – trendy – pe care ai purtat-o si ieri. inca n-ai invatat sa te ridici in picioare atunci cand la masa ta se aseaza o femeie. Nu te mai pacali de unul singur, n-ai reusit sa penetrezi cercul din inalta societate, nici n-ai cum, in fata la Opera nu-ti poti parca gipanul, iar la un vernisaj nu-ti poti aduce TV-ul. Ramai in universul tau, ramai pe HI5 si Facebook, etalandu-ti ceasul de la mana, cat pateul si lantul de doua degete.... Esti trendy...

In zilele noastre, cu sau fara criza, calitatea si statutul in societate le capeti in functie de cat de tare poti sa epatezi.  Pe o terasa de pe malul Begai – una trendy – daca-ti comanzi ceva de mancare, musai sa fie mediteranean sau japonez, altfel esti un indolent, tu fiind crescut de bunicii din partea tatalui, cu clisa si ceapa.

Te duci la o intalnire cu fostii colegi de scoala si-ti comanzi un vin Petit Verdot – c-asa-i trendy – dar te faci ca ploua cand, cineva, iti reaminteste de prima betie din clasa a noua cu ciresata de la alimentara. Volens nolens – c-asa-i trendy – iti iei un “gipan” cu patru cercuri, un Q7 si un S mic, neaparat de culoare alba, fara sa cedezi presiunilor facute atat de catre socrii tai, cat mai ales de nevasta, care insista sa va luati macar un apartament cu doua camere, acum ca s-a nascut si al treilea copil.
C-asa-i trendy – iti tragi un TV cu led-uri cu diagonala 127 cm si un blue-ray de firma, chiar nu conteaza ca sunt banii de pe ultimul hectar de pamant mostenit de la o matusa din partea nevestei.

Totusi, n-ai cum sa ne pacalesti, ti-am simtit mirosul dulceag de parfum ieftin cu care te-ai “incarcat” peste singura ta camasa – trendy – pe care ai purtat-o si ieri.
inca n-ai invatat sa te ridici in picioare atunci cand la masa ta se aseaza o femeie. Nu te mai pacali de unul singur, n-ai reusit sa penetrezi cercul din inalta societate, nici n-ai cum, in fata la Opera nu-ti poti parca gipanul, iar la un vernisaj nu-ti poti aduce TV-ul.
Ramai in universul tau, ramai pe HI5 si Facebook, etalandu-ti ceasul de la mana, cat pateul si lantul de doua degete…. Esti trendy…

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. cumetre… iarta-i pe bietii redactori cu opiniile astea, ca faci ziarul de cacao. nu mai angajeaza la Catavencu?

  2. iar adevarul nu va „gadila” niciodata in mod placut urechile celor „trendy”… *** FELICITARI!