Noutati :

Esec Google! Ce serviciu inchide compania?

15 februarie, 2016 - 10:11 AM
Autor: Anonim      
Categorie: IT
0

Google inchide in aceasta primavara serviciul digital de editare al fotografiilor Picasa, potrivit unei postari pe blogul oficial al gigantului IT.

incepand din martie compania inchide aplicația pentru calculatoare de editare online a fotografiilor, iar din luna mai albumele de fotografii de pe platforma digitala Picasa nu vor mai putea fi editate deloc, dar utilizatorii vor putea sa acceseze mai departe albumele foto doar pentru vizualizare, ștergere sau descarcarea fotografiilor.

picasa-google-photos

Gigantul IT adopta aceasta decizie, recomandand insa utilizatorilor platformelor sale sa foloseasca serviciul propriu Google Photo. Platforma digitala de editare a fotografiilor Picasa a fost cumparata in 2004 de Google pentru a concura serviciul digital similar Flickr, cumparat in 2005 de Yahoo.AGERPRESInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...