Ei fecut jgoal la Rumania

Un irakian si un kuweitian stateau fata in fata in transee si se impuscau de zor. La un moment dat, irakianului i se blocheaza mitraliera: - La bisda-bisdii matii de bushc’ imbuzit!, injura irakianul in cea mai pura romaneasca de care era el in stare. Kuweitianul il aude si il intreaba intr-o romaneasca la fel de pur stalcita: - Bei bork de gaine, de inde stii la tine ruminejte, bei? - Ieu facut jgoal la Rumania, bei gegule goglit! - Zeu? Ji unde fecut la tine jgoal? - In Biucresh. Ei! Ji ce jgoal fecut tu, bei? - Bolitehnica. Da’ di ge? - Pei ji eu fecut jgoal la Romania. - Daaa? Ce jgoal? - Eu fecut Medigin la Tirgu Murej. Irakianul intre timp isi reparase mitraliera si incepe sa traga mai indarjit dupa kuweitian. - Ia bei glonz, la bizda ma-tii de ungur !

Un irakian si un kuweitian stateau fata in fata in transee si se impuscau de zor. La un moment dat, irakianului i se blocheaza mitraliera:

– La bisda-bisdii matii de bushc’ imbuzit!, injura irakianul in cea mai pura romaneasca de care era el in stare.

Kuweitianul il aude si il intreaba intr-o romaneasca la fel de pur stalcita:

– Bei bork de gaine, de inde stii la tine ruminejte, bei?

– Ieu facut jgoal la Rumania, bei gegule goglit!

– Zeu? Ji unde fecut la tine jgoal?

– In Biucresh. Ei! Ji ce jgoal fecut tu, bei?

– Bolitehnica. Da’ di ge?

– Pei ji eu fecut jgoal la Romania.

– Daaa? Ce jgoal?

– Eu fecut Medigin la Tirgu Murej.

Irakianul intre timp isi reparase mitraliera si incepe sa traga mai indarjit dupa kuweitian.

– Ia bei glonz, la bizda ma-tii de ungur !

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.