TVR se retrage din cursa Eurovision pe motiv de criza financiara a statiei

Dan Negru

Nu m-a pasionat niciodata concursul Eurovision, dar n-am putut ignora audientele considerabile de care programul s-a bucurat, an dupa an. Candva, am avut sansa sa si prezint o finala nationala Eurovision impreuna cu Celia Petricu, pe atunci crainica principalului buletin de stiri a TVR-lui…
Descopar azi ca reperezentanti ai TVR declara ca se retrag din cursa Eurovision pe motiv de criza financiara a statiei, argumentand ca niciodata Romania nu va castiga concursul. Uluitoare gandire a unor manageri de televizune. Sa ne asteptam ca repriza a doua a vreunui meci transmis de TVR sa nu mai fie difuzata pe motiv ca ai nostrii nu mai au sanse sa castige?
In vara TVR va transmite Campionatul European de Fotbal, desi dupa logica bosilor din TVR, acest lucru n-ar trebui sa se mai intample. Ai nostri nu participa, ba chiar n-ar avea vreodata sansa sa castige un astfel de campionat… La ce bun sa-l mai difuzezi?
Cred in forta TVR, sunt programe pe care le urmaresc adeseori cu drag, senzational interviul de zilele trecute a lui Catalin Stefanescu cu Florin Iepan, din „Garantat 100%“, exilat, din pacate la ore imposibile. Programele bune sunt aruncate la astfel de ore pentru ca prime-timeul sa fie dedicat unor showuri care incearca sa tina piept televiziunilor comerciale, fara nicio sansa…
Frumusetea unor competitii nu sta in victorie, sta in participare… Adeseori numai drumul e interesant…

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.