Noutati :

DERATON – 20 de ani in slujba sanatatii dumneavoastra! Compania de deratizare, dezinsectie si dezinfectie implineste 20 de ani de activitate in domeniul DDD

1 iulie, 2011 - 11:51 AM
Autor: Anonim      
Categorie: DECO
2

Pentru orice firma de aici sau de oriunde din lume, 20 de ani inseamna ceva… In acest timp poate fi  scris un adevarat roman despre distrugerea vectorilor. DERATON a reusit sa scrie un astfel de roman in cei 20 de ani de activitate continua.

In aglomerarile urbane de astazi rozatoarele si insectele cum ar fi sobolanii, soarecii de casa, tantarii mustele si gandaci de bucatarie fac parte din cotidian. Disconfortul, epidemiile de boli infectioase, defectiunile la retelele de electricitate si canalizare si deteriorarea marfurilor din depozite sunt doar cateva dintre nenumaratele probleme cauzate de rozatoare si insecte.

Distrugerea rozatoarelor – deratizarea – elimina pericolul imbolnavirilor cauzate de microbi cum ar fi bacilii si virusii cat si de paraziti vehiculati de aceste mamifere.
Disconfortul produs de insecte – tantari, purici, molii, gandaci, plosnite sau furnici duce la scaderea randamentului in munca si imbolnaviri cauzate de transmiterea unor microorganisme din mediu la om si animale. In acest peisaj si-au facut aparitia firmele specializate in deratizare, dezinsectie si dezinfectie, sau intr-un cuvant DDD. DERATON este una dintre primele companii de profil din Romania, ocupand Locul I in Topul Firmelor in anul 2004 in domeniul ei de activitate.

Deraton s-a infiintat in 1991 cand si-a pornit activitatea cu doar 3 angajati pentru ca in prezent sa ajunga la un numar de 53.

Conducerea companiei este asigurata de 3 asociati: un medic, un inginer specialist DDD cu o experienta de 36 de ani in domeniu si o economista.

De-a lungul anilor, compania Deraton si-a avut sediul in diferite locatii inchiriate, iar ulterior, odata cu dezvoltarea activitatii, in iunie 2009 s-a mutat in propriul sediu pe strada Alexandru Golescu, nr.9 din Timisoara.

Deraton a inceput exclusiv cu activitati de deratizare, dezinsectie si dezinfectie, pornind de la clienti mici si de la o cifra de afaceri dupa primul an de functionare de doar 2 milioane de lei. In timp a castigat increderea beneficiarilor prin calitatea serviciilor si dupa 2 ani, in 1993 a inceput sa incheie contracte cu cei mai importanti clieti mari din zona. Astfel in 1995 cifra de afaceri a ajuns la aproape 100 de milioane de lei, in 2000 cifra de afaceri era deja de 2 miliarde de lei, iar in 2005 a ajuns la 29 de miliarde de lei. In urmatorii ani, cifra de afaceri a societatii a crescut continuu.

O data cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, competitia tot mai acerba pe piata serviciilor DDD, impreuna cu preocuparea permanenta pentru imbunatatirea serviciilor a determiant conducerea societatii sa treaca la implementarea sistemelor de manegement al calitatii ISO 9001, de managament de mediu ISO 14001, de management al sanatatii si securitatii in munca OHSAS 18001. In plus compania a obtinut licenta ANRSC clasa intai in domeniul sau de activitate.

Un impediment in calificarea personalului a fost lipsa unui standard ocupational pentru meseria de agent DDD. Deraton, prin specialistii sai a contribuit logistic si financiar la elaborarea acestui standard ocupational impreuna cu functionarii din Ministerul Muncii.

In anul 2006, societatea a obtinut autorizatie pentru formare profesionala in meseria de agent DDD, fiind prima companie care a organizat cursuri de calificare in domeniu. Toti angajatii firmei au beneficat in mod gratuit de acestea. Cursurile de formare profesionala sustinute de specialistii DERATON au fost urmate si absolvite si de catre angajatii altor societati comerciale de profil  DDD din tara.

Deraton ofera prin echipe calificate si autorizate servicii de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie si Tratamente fitosanitare complexe. Compania este specializata in actiuni generale DDD pe domeniul public participand in decursul anilor la mai multe actiuni similare organizate de adminstartiile locale din diferite orase din tara, precum Timisoara, Baia Mare, Resita, Bistrita, Oradea, Sinmartin, Buzias, Moldova Noua, Oravita, Lupeni, Giroc, Sanandrei, Jimbolia si altele.

Pe langa contractele cu primariile amintite, DERATON a avut si are incheiate contracte de peste 5 ani cu mai multe companii mari: PIETE SA, Iulius Mall, Auchan, CC Terra, CC Kappa, Textila Lugoj, Scallini, Procter & Gamble, Retim Ecologic Service, Modatim, Bega Pam, Solectron, Billa, Regia Autonoma de Transport Timisoara, Spitalul Judetean Timisoara, Spitalul Municipal de Urgenta si Spitalul Jimbolia, Azur SA, FM Romania, Aquatim SA, Colterm SA, UMT SA, Enel distributie, SC Baile Felix SA, scolile si gradinitele din Timisoara, etc.

Deraton este autorizata de Directia de Sanatate Publica, Directia Sanitara Veterinara, Inspectoratul de Protectie a Plantelor  si Carantina Fitosanitara, Serviciul Arme, Explozivi si Substante Toxice si Agentia de protectie a mediului pentru a executa operatiuni DDD si tratamente fitosanitare in orice localitate din Romania.

Compartimentul care se ocupa cu tratamente fitosanitare are o experienta de peste 10 ani, executand servicii fitosanitare complexe cu elicoptere in Timisoara, Bucuresti, Giroc, Chisoda, Sanadrei, Covaci si Sinmartin. Comparativ cu tratamentele fitosanitare de la sol, cele aeriene au avantajul executarii operatiunilor in timp scurt si la costuri reduse. La cerere, pentru suprafete mai mici, Deraton poate executa tratamente fitosanitare cu insecticide si fungicide si de la sol cu dispozitive de produs ceata termica sau ceata rece care sunt la fel de eficiente si mult mai economice.

Compania detine in propritate un numar mare de utilaje performante de ultima ora care cresc randamentul operatiunilor, si reduc consumul de substante – lucru care duce la atingerea unui obiectiv foarte important – protejarea mediului inconjurator. De asemenea in actiunile de dezinsectie din parcuri si spatii verzi Deraton foloseste mijloace aeriene cu dispozitive de nebulizare tip Micronaire care reduc timpul de executie a operatiunilor.
Substantele folosite de companie nu pateaza, nu au miros neplacut, si nu sunt toxice in masura in care sunt respectate instructiunile date de agentii DDD calificati.

In anul 2005 societatea a participat alaturi de autoritatile locale si judetene, cu tot efectivul de angajati si echipamente, la reducerea efectelor inundatiilor din judetul Timis. In urma acestor actiuni a fost stopata aparitia infectiilor si bolilor transmisibile.

Specialistii societatii si-au indreptat atentia si spre ecologie. In cadrul compartimentului cercetare si productie, o parte din profit a fost reinvestita pentru punerea in practica a unei biofabrici care are ca rezultat omologarea produsului TRICHOTIM care are ca principiu activ insecta TRICOGRAMMA. Produsul este folosit in combaterea unor daunatori la cereale, porumb, floarea soarelui , rapita, varzoase, soia, sfecla, mazare trifoi, lucerna, vie, mar, prun, cires si la plante ornamentale.

DERATON ofera clientilor sai garantie pentru operatiunile executate si consultanta in ceea ce priveste alegerea substantelor cat si a metodelor ce urmeaza a fi aplicate, tinand cont de raportul pret-eficienta.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Tag-uri:

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. BUNA ZIUA AS DORI O OFERTA DE PRETURI

  2. Dorim Deratizarea si Dezinsectia la Asociatia de Proprietari din Str. N. Titulescu 31 Timisoara in data de 09.09.2017 daca este posibil?