Noutati :

Dascalul de jurnalisti Ioan David si-a infiintat ziar on-line

10 martie, 2011 - 01:19 PM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
3

Apropierea campaniei si mirajul „tortului” de publicitate ce va fi impartit, pe felii si simpatii, mogulilor de presa si altor activisti din zona mass-media a dinamizat piata blogurilor si a ziarelor on-line. Numai in ultimele luni, la Timisoara s-au infiintat aproape zece publicatii on-line, fara a mai pune la socoteala blogurile cu pretentii de ziar virtual care apar in fiecare zi ca ciupercile dupa ploaie.

In spatele unor asemenea afaceri de presa se afla, dupa cum se banuieste, tot soiul de finantatori romani sau straini, amarasteni sau milionari in toata regula. Ba chiar, la o privire atenta, regasim oameni de afaceri locali care in trecutul nu prea indepartat au facut obiectul unor cercetari penale pentru spalare de bani pe relatia Olanda. Dar, asta este un cu totul alt subiect…

Revenind la goana dupa click-uri fara precedent de pe piata presei on-line, trebuie sa spunem ca ultimul inscris in aceasta competitie este nimeni altul decat conf. univ. Ioan David, fost secretar de redactie la „Renasterea banateana”, actualmente „creator” de jurnalisti la Universitatea Tibiscus, care s-a dus la banca, a retras o parte din milionul de euro castigat din vanzarea saptamanalului Publitim si si-a infiintat propriul ziar on-line. Ramane de vazut cat de mare va fi felia de publicitate pe care o va primi Ioan David, in conditiile in care zona in care si-a plasat publicatia este controlata cu lejeritate, chiar cu unele stangacii manageriale, de buchetul tabloidelor de sorginte austriaca.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. ============= Surprinzator ,,,,,,,,,,,, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! //////////////////////// ?????????????????????

  2. ================ Ingrijorator ,,,,, cu 8 case,,, 17 terenuri ,,,, casa de vacanta ,,,,, Garaje ,,,, apartamente …. Din ce „capacitati” ,,,, ??????????????????????????

  3. ============ daca in Declaratia de Avere ,,,, este o enormitate de „CAPITAL” ,,,,, dintr un fost socialist exacerbat ,,,,, ce mai poate fi pe alaturi ,,,,,, ,,,,, Ce poate ascunde o „”MUTRA,,,,,,Nevinovata””””” ,,,,, Iata un mare exemplu de Neocomunism in NEMERNICIE ,,,,,,