Dan Negru: Silvio Berlusconi ramane unul din cei mai de seama creatori de media

Sunt unul din marii admiratori ai omului de televiziune Berlusconi… Dincolo de orice, Silvio Berlusconi ramane unul din cei mai de seama creatori de media, unul din mari oameni de televizune din toate timpurile…

Primul care mi-a povestit fascinat de Berlusconi a fost Lazarov, au lucrat impreuna multi ani. Apoi am intalnit producatori, prezentatori sau redactori de televiziune care au asistat la sedintele de redactie interminabile in care Berlusconi se implica. Televiziunea e una din marile lui pasiuni, se vede asta privind imperiul MediaSet, creatia lui.

Exista cateva inventii din zona marketingului de televizune si a programelor tv (v-as plictisi daca vi le-as detalia aici) care tin azi de manualul elementar de televizune si care-i apartin lui Berlusconi… A inventat drumuri noi, dar as pune pariu ca multi dintre prezentatorii, redactorii sau sefii canalelor de televizune care anunta cu bucurie demisia lui, habar n-au ca Berlusconi le-a influentat meseria, prin inventii si drumuri noi, batatorite de toti azi…

Le-as cere colegilor mei de breasla, bucurosi nevoie mare de demisia politicianului, si curiosi doar de petrecerile bunga-bunga, sa puna mana pe o carte de televizune… Vor descoperi uimiti ca domnul Berlusconi le-a influentat meseria!!!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.