Noutati :

Cuptorul si mobila inteligente, noile tendinte in amenajari interioare! Vino sa le vezi la Targul de Mobila de la mall Timisoara!

27 mai, 2011 - 07:20 PM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: DECO
1

Te-ai saturat sa te tot apleci cand trebuie sa bagi tava cu prajituri sau cu carne la cuptor? Acum a sosit solutia. Cuptorul electric care se pune pe perete. Ai nevoie doar de un perete mai puternic si atata. Nu e nevoie decat de mancarea pe care vrei s-o prepari si de 7400 de lei pentru a-l cumpara! Si pentru a te convinge ca face toti banii trebuie sa stii ca are plita vitroceramica, adica poti coace sau frige mancarea doar pe plita fara tava si mai are un atuu extrem de important: se spala singur.

De astfel de aparate de bucatarie au parte timisorenii in aceste zile daca merg la Iulius Mall la Targul de Mobila ce se desfasoara pana duminica. Alaturi de acest aparat mai gasiti si mobila de bucatarie inteligenta. De ce inteligenta? Nu se murdareste, pentru ca la o singura atingere se deschide imediat, iar urmele de unsoare nu raman pe ea. Pretul unei astfel de mobile: pana in 2500 de euro pentru trei corpuri. Pe langa mobila de bucatarie timisorenii mai au ocazia sa achizitioneze si alte sute de accesorii, canapele pentru casa. Preturile sunt pentru toate buzunarele, mai ales ca producatorii de mobila au lasat mult din poreturi si dau acum mobilierul chiar si la jumatate de pret.

Foto: Dariana Dragos

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. „a sosit solutia” , „si atatA” ? ce fain esti tu