Noutati :

Cum va arata lumea in 2025. Permisul auto va fi inlocuit cu licenta de pilot, iar unele boli vor disparea definitiv

5 iulie, 2014 - 10:52 AM
Autor: Anonim      
Categorie: IT
0

Spre deosebire de previziunile formulate de prezicatori, cele realizate de analisti au la baza nu o viziune, ci date concrete din prezent care sugereaza ca multe dintre problemele considerate acum de nerezolvat isi vor gasi solutiile, unele dintre ele surprinzatoare.

Incidenta dementei va scadea
Tot mai multe cercetari privind acest domeniu vor fi realizate, iar numarul celor care vor suferi de dementa va scadea. De asemenea, vor aparea imbunatatiri pentru persoanele care sufera de aceasta afectiune.

Energia solara, principala sursa de energie de pe planeta
Metodele de obtinere, stocare si convertire a energiei solare vor fi atat de avansate incat energia solara va deveni principala sursa de energie de pe planeta.

Diabetul de tip 1 va fi prevenit
Modificarea genomului uman va fi posibila, iar acest lucru va determina prevenirea anumitor boli, precum diabetul de tipul 1.

Mancarea va fi la discretie
Datorita progreselor in domeniul tehnologiilor de iluminat si in cele ale tehnicilor de imagistica, combinate cu modificarea genetica a culturilor, lipsa alimentelor si fluctuatiile preturilor la acestea vor deveni de domeniul trecutului.

Transportul electric aerian va fi posibil
Ingineria aerospatiala usoara si noile tehnologii de baterii vor alimenta transportul cu vehiculele electrice pe uscat si in aer. Aeronavele micro-comerciale vor face calatorii scurte. Pentru ca acestea sa fie in masura sa decoleze si sa aterizeze pe spatii mult mai mici, obtinerea unei licente de pilot ar putea fi noua trecere la maturitate in secolul 21.

Totul va fi digital
De la masini si case care raspund la orice solicitare a proprietarilor, la aparate care gandesc pentru ele, totul va fi digital. „Imaginati-va ziua in care intregul continent african va fi conectat digital”, scriu cercetatorii. „Acest lucru se va intampla in 2025”.

Ambalarea cu materiale obtinute din petrol nu va mai exista
Ambalarea cu materiale celulozice, care sunt 100% biodegradabile, va inlocui in intregime ambalarea cu materiale obtinute din petrol.

Tratamentele pentru cancer vor avea foarte putine efecte toxice
Dezvoltarea medicamentelor va face ca efectele toxice ale tratamentelor pentru cancer sa fie reduse semnificativ, neafectandu-i pe pacienti asa cum o fac in prezent.

Stocarea ADN-ului la nastere va fi o norma
Evolutia nanotehnologiei va face ca stocarea ADN-ului sa fie o norma, ceea ce va face mai usoara identificarea bolilor.

Teleportarea cuantica va fi ceva obisnuit
Cu toate ca in anul 2025 oamenii nu vor fi capabili sa se teleporteze prin spatiu, o investitie semnificativa in teleportarea cuantica va fi in desfasurare.

Sursa: incont.roInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...