Noutati :

Cum sa inghesuie Dermatologia in Spitalul Militar Timisoara? Iata tema de casa a directorului Spitalului Municipal

8 martie, 2013 - 02:28 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
5

TIMISOARA. Primarul Timisoarei, Nicolae Robu l-a pus pe directorul Spitalului Municipal, Octavian Mazilu, sa gaseasca o solutie pentru a muta Dermatologia in cladirea Spitalului Militar aflata in vecinatate.

I-am cerut azi domnului Mazilu ca de luni incepand sa poarte discutii cu conducerea Spitalului Militar pentru identificarea celei mai bune variante de comasare a Spitalului Militar si mutare a Clinicii de Dermatologie si a acelui compartiment hotelier al clinicii de oncologie care functioneaza in aceeasi cladire„, a declarat Robu.

Primarul a mai precizat ca a avut o discutie si cu Mihai Costa, seful Clinicii de Oftalmologie pentru urgentarea lucrarilor de reabilitare a cladirii in care aceasta functioneaza.

Nicolae Robu a propus mutarea Clinicii de Dermatologie in Spitalul Militar, iar in cladirea ramasa astfel goala sa functioneze un centru pentru reprezentantele straine.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. Retoric – Intreb si eu retoric: A VAZUT CINEVA IN ULTIMII ANI CUM ARATA LA INTERIOR SPITALUL MILITAR DIN TM? Adica in afara de coridoare, saloane si alte incaperi care cu greu pot fi incadrata ca incaperi cu destinatie medicala sau de asistenta sanitara, mai sunt si spatiile numite generic „curti”. E jale. Nu doar din punct de vedere arhitectural sau estetic ci si din punct de vedere functional si al destinatiei lor. Jale mare la sanatatea populatiei. Bulibaseala totala. Devalmasie generala. Locuri de parcare pe spatiul verde, peste borduri, anexe improvizate din materiale recuperate, spatii verzi abandonate, materiale de constructii, ramasite de alei si bancute, bucati de gardulete de delimitare si decorative, vegetatie neingrijita si napadita de buruieni, ziduri dezvelite de tencuiala, acoperisele atarnand in cateva elemente de prindere, geamuri lipsa si altele acoperite cu lemne sau bucati de tabla in loc de sticla, usi si alte cai de acces dezafectate, pavajul distrus, corpuri de iluminat deteriorate si in stare de degradare fizica, nefunctionale, trepte rupte si unele lipsa, porti sinistre de acces, scurgeri pe pereti etc. INCREDIBIL este faptul ca inca se mai considera unitate de sanatate publica, iar TM se considera centru universitar inclusiv pentru medicina, cu pretentii de elita in RO. Este dezastru. Ma abtin sa descriu spitalul militar la interior. Ar fi prea mult.

 2. De ce nu mutati Spit.Militar in cladirea Dermato-Venerice? Mai,frate,cate probleme au baietii astia de rezolvat! Auzi,,Reprezentante straine”! Adica,concret,cine? Ar trebui sa functioneze Centrul pt.reprez.straine in cladirea Primariei,c-aveti loc berechet!

 3. Trebuie sa se grabeasca,ca nu cumva sa apara vre-un tigan care spune ca e a lui spitalul!

 4. O porcarie!!!
  Ca intotdeauna, nu intereseaza pe nimeni ce se intampla in sanatate.
  Sa dispara spitale, sa se inghesuie bolnavi si personal medical unii peste altii, ce conteaza, bani sa iasa pt unii din spatiile ramase libere.

 5. Robu asta de cand a venit la Primarie se crede Dumnezeu. El confunda „marfa” cu „ambalajul”. Auzi tu comaseaza Capra cu Varza ca sa mute in locul Spitalului de Dermatologie sa devina viabila pentru „Reprezentante straine? Poate o muta pe soacrasa acolo sau vine „vreun Salon de Coafura din Paris” sa-i aranjueze freza aia din vreamea HIPPY- flower power ca el inca se considera un adolescent rebel. Ba pune taxa pe caini ..ba nu pune. Maine poimaine nu mai iesim in strada ca pune TAXA PE AER !
  Sper sa-l bata in curand „soarele ” in cap si poate ai vine mintea la loc si sa se mai abtina cu fel si fel de promisiuni ca deja ne-am saturat.Se intinde mai mult decat ai e plapuma din pacate in dorinta de a epata in fata alesilor si asta o sa-l darame in curand. Sa auzim de bine !!