Cum sa devii asasin pentru CIA

CIA cauta sa angajeze un agent-asasin. La sfarsit, raman 3 finalisti: doua femei si 1 barbat. Testul final: prima femeie este dusa langa o usa , i se da un pistol si i se spune ca dincolo de aceasta usa ,  pe un scaun,  se afla sotul ei. – Ucide-l! – Glumiti!? Nu-mi pot ucide sotul! – Atunci nu este o slujba pentru tine! A doua femeie primeste aceleasi instructiuni, intra in camera si dupa 5 min de liniste, iese afara plangand: – Am incercat, dar mi-e imposibil… Vine randul barbatului. I se spune ca trebuie sa-si ucida sotia. Ia pistolul, intra in camera si se aud mai multe impuscaturi, apoi strigate, troznete, lovituri in pereti. Dupa 10 min, se face liniste, iese barbatul obosit si transpirat:- Pistolul avea gloante oarbe, a trebuit sa o omor cu scaunul!

CIA cauta sa angajeze un agent-asasin. La sfarsit, raman 3 finalisti: doua femei si 1 barbat. Testul final: prima femeie este dusa langa o usa , i se da un pistol si i se spune ca dincolo de aceasta usa ,  pe un scaun,  se afla sotul ei.

– Ucide-l! – Glumiti!? Nu-mi pot ucide sotul! – Atunci nu este o slujba pentru tine!

A doua femeie primeste aceleasi instructiuni, intra in camera si dupa 5 min de liniste, iese afara plangand: – Am incercat, dar mi-e imposibil…

Vine randul barbatului. I se spune ca trebuie sa-si ucida sotia. Ia pistolul, intra in camera si se aud mai multe impuscaturi, apoi strigate, troznete, lovituri in pereti. Dupa 10 min, se face liniste, iese barbatul obosit si transpirat:- Pistolul avea gloante oarbe, a trebuit sa o omor cu scaunul!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. trădare