Noutati :

Cum s-a extins brandul Tempini si unde il intalnim atunci cand calatorim

11 iulie, 2017 - 05:36 PM
Autor: Anonim      
Categorie: DECO
0

În luna iulie compania Tempini împlineşte 96 de ani de activitate, aşa că reprezentanţii cunoscutului brand, povestesc, pe scurt despre locurile în care putem vedea ce înseamnă rafinamentul şi designul italian. Totodată, cu ocazia celebrării Zilei Tempini, firma pregăteşte un eveniment special în data de 21 iulie, începând cu ora 9.00, la sediul de pe Calea Aradului 115, eveniment la care sunt aşteptaţi timişorenii pasionaţi de amenajări interioare.

Fie că mergi la sala de sport, la restaurant, sau în vacanţă, Tempini este peste tot în jurul nostru. Asta pentru că unele dintre cele mai rafinate locuri în care se desfăşoară viaţa socială, au ales să îşi definească spaţiile amenajate cu materialele brandului. Una dintre construcţiile renumite la nivel european, pe care o regăsim în Italia – Bosco Verticale – construită cu materiale de la Tempini demonstrează expertiza pe care firma o are în domeniu. Acest ansamblu rezidenţial amplasat în inima oraşului Milano, poartă numele de Pădurea Verticală (Bosco Verticale), deoarece construcţia formată din două turnuri rezidenţiale este gândită precum o pădure.

Aici, în balcoanele apartamentelor au fost plantaţi peste 900 de copaci, aproximativ 550 în primul şi 350 în a doua construcţie. Pe lângă experinţa vasta a celor mai renumiţi arhitecţi care şi-au pus amprenta pe acest proiect, au mai fost implicaţi specialiştii din horticultură, dar şi botanişti care au testat şi crescut copacii astfel încât să reziste fenomenelor meteorologice.

Un alt reper important atunci când vorbim despre firma Tempini este CityLife, ansamblul rezidenţial, comercial şi de business din Milano. Acesta surprinde printr-o arhitectură neconvenţională, proiectul fiind făcut de bine-cunoscuţii arhitecţi la nivel mondial: Zaha Hadid, Arata Isozaki şi Daniel Libeskind.

Soluţiile prompte oferite de Tempini, munca implicată în cele mai inovatoare proiecte au constituit un atuu foarte mare atunci când firma a decis să îşi deschidă un punct de lucru în România.

Unele dintre cele mai frumoase case private din Timişoara au fost realizate cu Tempini. Treptat, prin munca depusă am câştigat respectul clienţilor noştri datorită atenţiei la detalii, a calităţii produselor şi a unui raport preţ-calitate foarte bun”, declară G. Nacev, managerul Tempini România.

Spaţiile de socializare din Timişoara atrag prin design, astfel că cei care au investit în aspectul estetic şi în calitatea serviciilor au devenit puncte de atracţie atât pentru timişoreni, cât şi pentru turişti. Astfel că locurile construite cu materialele brandului, scot în evidenţă rafinamentul, calitatea şi bunul gust.

Amintim aici restaurantul cu specific pescăresc – Sabres, sala de fitness Smartfit3, SPA Smartfit, SmartSki – un proiect ambiţios şi inovator, datorită faptului că este prima pârtie de schi dintr-un mall din România.

De asemenea, spaţiile comerciale Cupio, localurile Pizza Hut, ansamblurile rezidenţiale Rivendelle, City Of Mara, Nordic Residence, Vivalia, hotelul Ice Dyp Resort, Hotel Continental – SPA.

În vecinătatea oraşului, Tempini colaborează cu cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Arad pentru proiectele emblematice ale zonei de Vest, mai precis Arad Plaza – un concept de arhitectură avangardistă, sau Bourgeoies Residence.

 

La nivel naţional, întâlnim brandul în spaţii de socializare consacrate pentru servicii de calitate, frecventate de sute de mii de români, anual: Therme Bucureşti, Spitalul Monza, Bazinul Olimpic din Braşov, Aeroportul din Targu Mureş, localul Bamboo, etc.

La nivel internaţional amintim Aeroportul din capitala Tadjikistanului, Duşambe realizat chiar de Tempini Timişoara.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...