Cum a disparut Facebook 7 ore de pe internet

Facebook a trecut printr-o pana majora. Timp de sapte ore, miliarde de utilizatori nu au putut folosi reteaua, nici Instagram, WhatsApp si Messenger.

Compania si-a cerut scuze si a explicat ca problemele au fost cauzate de o modificare defectuoasa a configuratiei serverelor sale.

Incidentul tehnic este cel mai mare inregistrat pâna acum. Este un esec de pe urma caruia se estimeaza ca firma lui Mark Zuckerberg a pierdut 7 miliarde de dolari.

Compania pierde si la capitolul reputatie, la care deja este in suferinta. Un fost manager tocmai a facut dezvaluiri explozive. A transmis presei documente care ar demonstra, intre altele, ca Facebook alege profitul in detrimentul sigurantei si ca a ascuns efectele Instagram asupra sanatatii mintale a adolescentilor.

Luni, actiunile Facebook au scazut cu 5%.

Fondatorul si CEO-ul Facbook, Mark Zuckerberg a transmis utilizatorilor ca ii pare rau pentru intreruperea care a afectat serviciile Facebook, Instagram si WhatsApp.

Facebook a explicat intr-un articol care a fost cauza acestor probleme majore. Pe de alta parte, compania a spus ca nu e nicio dovada ca datele utilizatorilor au fost compromise in timpul cat serviciile nu au functionat.

Compania a sustinut ca unele modificari realizate la routerele din centrele de date au facut practic cele patru servicii „invizibile” pentru restul utilizatorilor de internet.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Cruciatul spune:

    Facebook ul Insta, twi sunt toate lucrarea Satanei. Ne invrajbeste pe toti in lumea virtuala, pentru ca mai apoi noi sa ne omorim in lumea reala… Spre deliciul Ei. …

  2. Gusa spune:

    Lasă tu gargara: chestiunea ziley trece SAU nu opțiunea ? ATIT. pa azi
    In rest, tre sa păpăm 365* si lucram con ” clients ” materialls ALWAYS !!