Noutati :

Cum a ales o firma cu sediul in Timisoara sa celebreze 96 de ani de activitate? O luna cu preturi exceptionale si o zi de surprize iesite din comun

14 iulie, 2017 - 01:58 PM
Autor: Anonim      
Categorie: DECO
0

Vineri, 21 iulie, de la ora 9.00 la ora 00.00, la Tempini începe distracţia. Muzica va fi mixată de unii dintre cei mai buni DJ timişoreni: Sean Norvis, Stino Grant, vor avea loc activităţi de divertisment atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici, iar de la ora 20.00 se va disputa un meci de baschet între echipa Arhitecţilor şi echipa Designerilor.

Ziua de 21 iulie marchează 96 de ani de activitate continuă în sectorul amenajărilor interioare, arhitecturii şi construcţiilor. Compania Tempini oferă cu această ocazie, surprize artistice, sportive, culinare, iar pentru cei care doresc să îşi achiziţioneze materiale în această zi, produsele vor avea cel mai avantajos preţ din an.

Chiar dacă evenimentele anuale erau cu circuit închis, de data aceasta invităm la noi toţi timişorenii care doresc să ne cunoască şi să “se simtă ascasă“, la Tempini. Showroom-ul este gândit precum o casă, iar motto-ul nostru scoate în evidenţă aceeaşi idee: Feel at home. În 21 iulie recreăm o atmosferă de familie, cu jocuri sportive pe ritmuri de muzică”, declară Gigi Nacev, manager general Tempini România.

Totodată, cu ocazia aniversării celor 96 de ani, pe tot parcursul lunii iulie, timişorenii care calcă pragul firmei, în showroom-ul de pe Calea Aradului 115, beneficiază preţuri speciale la produsele achiziţionate.

Din 1921, Tempini s-a consacrat drept una dintre cele mai importante companii italiene de furnizare a finisajelor din domeniul construcţiilor şi arhitecturii. În showroom-ul din Timişoara regăsim colecţii de ceramică, parchet, tapet şi obiecte sanitare, colecţii ce se fac remarcate prin design şi rafinament italian.

Compania mai este cunoscută pentru o serie de colaborări pentru unele construcţii de top, ce se regăsesc atât în România, cât şi în Europa de Est şi de Vest.

Mai multe, pe pagina de Facebook a evenimentului!

 

 

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...