Cu Trabantul la tunning

Un tip merge cu un Trabant la cea mai tare firma de tuning. Are norocul de il intalneste chiar pe proprietarul firmei si il intreaba: - Domnule, am o intrebare. Proprietarul:  Spune, cu ce te pot ajuta? Tipul:  Vreau sa imi modific Trabantul!!! Vreau motor de 6000 de cmc, spoilere, jenti de 19 toli, capota de carbon, woofer de 2000 de watti etc. Se poate? Proprietarul:  Se poate! Tipul: Cat ma costa si pana cand este gata daca o las acum la dumneavoastra? Proprietarul: Va costa 10$ si este gata intr-o ora. Tipul:  Domne, iti bati joc de mine??? Proprietarul: Pai cine a inceput primul???!!!

Un tip merge cu un Trabant la cea mai tare firma de tuning. Are norocul de il intalneste chiar pe proprietarul firmei si il intreaba:
– Domnule, am o intrebare.
Proprietarul:  Spune, cu ce te pot ajuta?
Tipul:  Vreau sa imi modific Trabantul!!! Vreau motor de 6000 de cmc, spoilere, jenti de 19 toli, capota de carbon, woofer de 2000 de watti etc. Se poate?
Proprietarul:  Se poate!
Tipul: Cat ma costa si pana cand este gata daca o las acum la dumneavoastra?
Proprietarul: Va costa 10$ si este gata intr-o ora.
Tipul:  Domne, iti bati joc de mine???
Proprietarul: Pai cine a inceput primul???!!!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.