Noutati :

Cosmina Pasarin si Elena Gheorghe au facut show in Heaven

27 martie, 2011 - 08:40 AM
Autor: Alina Degau      
Categorie: CLUBURI
2

Colantii roz si paietele aurii au stralucit si au eclipsat totul in jur. Clubul plin de oameni le-a intampinat cum se cuvine pe frumoasele vedete Elena Gheorghe si Cosmina Pasarin.

Prima a cantat iar a doua a jucat rol de MC. Elena Gheorghe a creat o atmosfera de “soarele meu” iar zecile de fani au cantat plini de romantism, alaturi de ea.

Clubberii au trait o noapte siropoasa cu cele doua staruri pe scena din Heaven, noapte incalzita si de un barman talentat care se juca cu sticle si flacari in aer.

Vocea grava si puternica a Cosminei Pasarin ii provoca pe oameni la distractie si voie buna. Printre invitati se afla si galantul Virgil Iantu, inconjurat de garzi de corp, ca un adevarat star al Romaniei.

Dupa cateva cantece, fetele in colanti roz si multe paiete au iesit de pe scena iar distractia a continuat pe ritmurile muzicii oferite de rezidenti.

Foto: Ervin Boer

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Bravo!sti sa te menti sus.Bravo!

  2. imi place vestimentatia ta!dar am si eu idei bune pentru vestimentatie,care cred ca ti s-ar potrivi stilului tau.Dar chestiile astea sunt doar parerile mele,tu sti ce ti se potriveste.BAFTA!ESTI CEA MAI TARE!