Cosmin Contra este in cautarea unui club

Fanii lui Poli sunt cu sufletul la gura! Prin targ circula zvonul ca antrenorul lui Poli Timisoara, Cosmin Contra este in cautarea unui club. Normal, ar zice unii dupa ultimele rezultate ale echipei pe care o conduce, insa Contra cauta un altfel de club. De fapt, cauta un local unde jucatorii lui Poli sa poata petrece dupa victorii si dupa infrangeri. De fapt, Gurita cauta sa cumpere localul Club 30. Fostul international roman ii face in ultima vreme un marcaj strans managerului Horatiu Dejan, iar apropiatii antrenorului jucator spun ca afacerea ar fi aproape parafata, iar detaliile tehnice urmeaza sa fie puse pe hartie in zilele urmatoare. Pretul: in jur de 3 milioane de euro. Daca afacerea se incheie, unii dintre fotbalistii lui Poli ar fi extrem de fericiti, pentru ca picior de ziarist n-ar mai calca in club sa-i vada cum se dau in spectacol pe scena, alaturi de componentii trupei Cassa Loco.

Fanii lui Poli sunt cu sufletul la gura! Prin targ circula zvonul ca antrenorul lui Poli Timisoara, Cosmin Contra este in cautarea unui club. Normal, ar zice unii dupa ultimele rezultate ale echipei pe care o conduce, insa Contra cauta un altfel de club.

De fapt, cauta un local unde jucatorii lui Poli sa poata petrece dupa victorii si dupa infrangeri. De fapt, Gurita cauta sa cumpere localul Club 30. Fostul international roman ii face in ultima vreme un marcaj strans managerului Horatiu Dejan, iar apropiatii antrenorului jucator spun ca afacerea ar fi aproape parafata, iar detaliile tehnice urmeaza sa fie puse pe hartie in zilele urmatoare. Pretul: in jur de 3 milioane de euro. Daca afacerea se incheie, unii dintre fotbalistii lui Poli ar fi extrem de fericiti, pentru ca picior de ziarist n-ar mai calca in club sa-i vada cum se dau in spectacol pe scena, alaturi de componentii trupei Cassa Loco.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.