Noutati :

Consilierii judeteni ii premiaza pe cei locali: 75 de lei – premiu de la CJT pentru un ales local

18 decembrie, 2011 - 09:37 AM
Autor: Anonim      
Categorie: BARFE
0

TIMISOARA. Francisc Szabo se numeste consilierul local al Timisoarei care a fost premiat de Consiliul Judetean Timis, desi este unul dintre cei mai putin activi consilieri pe care ii are Timisoara.

Nu, nu a primit premiul pentru intreaga sa activitate sau pentru merite deosebite in cadrul Consiliului Local Timisoara, asa cum ar crede unii. Francisc Szabo a fost recompensat de CJT cu suma de 75 de lei, in cadrul unei gale, in calitatea sa de profesor la Liceul Bella Bartok din Timisoara, acolo unde a avut rezultate deosebite, impreuna cu elevii sai.

Este vorba despre gala Pro Juventute, in cadrul careia s-au acordat o serie de premii pentru elevii si profesorii din judetul Timis care au obtinut premii la diferite concursuri sau olimpiade nationale sau internationale.

___________________________________________________________________________________________

NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...