Noutati :

Complexul de birouri City Business Centre din Timisoara a fost cumparat de NEPI

2 februarie, 2012 - 10:52 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ECONOMIC
1

TIMISOARA. Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments (NEPI) a cumparat complexul de birouri City Business Centre din Timisoara care a fost dezvoltat de omul de afaceri Ovidiu Sandor.

Tranzactia a fost anuntata in luna noiembrie a anului trecut cand surse de pe piata imobiliara estimau acordul la suma de 40 milioane de euro.

Omul de afaceri timisorean, Ovidiu Sandor, initiatorul investitiei din centrul Timisoarei, va continua sa asigure, pana in anul 2015, administrarea intregului proiect si se va ocupa de dezvoltarea corpurilor D si E care urmeaza a fi finalizate in urmatorii doi ani.

„Implicarea unui fond de investitii de talia NEPI constituie o garantie pentru administrarea si evolutia proiectului si reprezinta, totodata, un angajament pe termen lung pe care ni-l asumam fata de chiriasii nostri”, a precizat Ovidiu Sandor.

City Business Centre Timisoara este un complex de birouri clasa A, situat in zona centrala a orasului, ce include 5 corpuri cu o suprafata de 43.000 mp inchiriabili. In prezent, sunt date in folosinta cladirile A, B si C cu o suprafata totala de 25.000 mp inchiriabili si o rata de ocupare de peste 90%, urmand ca celelalte doua sa fie finalizate in 2012 si 2013.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. rechinu de Sandor, dupa ce a demolat toate vestigiile istorice, acum isi pune coada intre picioare si vinde, iar prostii de Timisoreni raman cu hidoseniile de sticla, marca Gaivoronski:(