Compania globala de software development Emergn angajeaza profesionisti IT in Timisoara si planuieste sa devina lider de piata

Emergn este o firmă globală de servicii digitale de business care ajută companiile să livreze mai rapid produse și experiențe valoroase pentru clienți. Acum, compania angajează dezvoltatori și profesioniști IT din Timișoara pentru a lucra complet la distanță într-un mediu internațional dinamic. Compania caută noi angajați cu expertiză în domeniul programării (Java, .NET, JavaScript), Automatizare QA, Analiză de business și Delivery Management, dar și din alte domenii.

După ce se vor alătura echipei Emergn, angajații din Timișoara vor lucra direct cu unele dintre cele mai respectate branduri din lume – inclusiv companiile din Fortune 500, FTSE 100 și Global 2000. De asemenea, aceștia vor juca un rol cheie în construirea comunității locale Emergn și în stabilirea prezenței companiei în România.

Angajații din Timișoara vor deveni parte a comunității globale Emergn și se vor familiariza cu noi standarde profesionale ce încurajează schimbul de cunoștințe între diferite echipe și locații, ajutându-i să se evolueze și să aibă succes. Angajații vor avea și un pachet generos de beneficii, care include, printre altele, asigurare medicală, activități de team building și programe de formare profesională.

Extinderea Emergn în România este în concordanță cu valorile companiei și cu istoricul său de stabilire a unei prezențe în țări care rezonează cu aceleași valori de bază, dar și cu dorința de a pune accentul pe talentul incredibil al profesioniștilor. România este o țară cu multe talente și cu o istorie bogată și va fi un centru cheie de excelență pentru angajați și pentru clienții noștri globali. De asemenea, România se aliniază foarte bine atât cu accentul pe care Emergn îl cultivă în ceea ce privește procesele tehnice, cât și cu ideea de concentrare asupra produselor, pe care Emergn le are pe piața serviciilor digitale de business și de transformare”, a declarat Alex Adamopoulos, CEO Emergn.

Profesioniștii din Timișoara vor avea oportunitatea să lucreze cu cele mai noi tehnologii și practici de lucru inovatoare prin intermediul culturii Emergn de învățare continuă. Compania se angajează să investească în dezvoltarea talentelor din România. O parte din planurile sale include accesul la platforma Emergn de învățare prin colaborare și muncă, care le permite oamenilor să învețe și să adopte modalități noi și moderne de a livra pe piață produse, servicii și idei.

Întregul proces de învățare este susținut de abordarea proprietară Emergn pentru implementarea unor metode moderne de lucru, numită Value, Flow, Quality (VFQ). Serviciile de învățare Emergn oferă echipelor cursuri de instruire despre cum să aplice principiile VFQ prin ecosistemul său de învățare, unde clienții și angajații au acces la o platformă digitală de învățare, o bibliotecă extinsă de conținut de clasă mondială, o întreagă rețea de instructori și antrenori experți, și altele. Mii de profesioniști din sute de companii din întreaga lume folosesc principiile VFQ și, ca urmare, schimbă modul în care organizațiile adoptă discipline precum Agile, Design Thinking, Lean și Systems Thinking pentru a-și susține eforturile de inovare și a deveni și mai competitive în economia digitală.

Compania are o prezență puternică în peste douăsprezece țări, având sediul central din SUA în Boston și sediul central EMEA în Londra. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul Emergn și urmăriți paginile de LinkedIn și Twitter ale companiei.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete