Noutati :

Comisia Europeana da lovitura Google! Politica de confidentialitate incalca legile Uniunii Europene

1 martie, 2012 - 07:31 PM
Autor: Anonim      
Categorie: IT
0

Noua politica de confidentialitate a fost, joi, adoptata de Google. Aceasta a reunit 60 de prevederi intr-una singura pentru serviciile individuale pe care Google le ofera.

Noua politica a Google presupune ca toate datele despre utilizatori colectate de diferitele sale servicii  – de la YouTube pana la Gmail si Google+, vor fi centralizate intr-o singura baza de date uriasa. Un comisar european avertizeaza acum ca Google incalca legislatia UE.

Compania Google a adoptat, joi, o noua politica de confidentialitate care reuneste toate politicile de confidentialitate pentru peste  60 de servicii individuale pe care le ofera, de la Gmail la YouTube. Internautii nu pot sa nu fie de acord cu noua politica, daca doresc sa continue sa foloseasca serviciile GoogleInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...