Noutati :

Comertul online, analizat de cei mai buni specialisti din tara. Seful Google Romania vine miercuri la Timisoara

7 februarie, 2011 - 02:26 PM
Autor: Anonim      
Categorie: IT
1

Prima conferinta regionala din Banat pe teme de comert online si social media are loc miercuri si joi, la Hotel Timisoara. Printre vorbitorii la conferinta se va afla seful Google Romania, Dan Bulucea. ecomTIM este adresat companiilor care detin magazine online si doresc sa isi extinda activitatea in aceasta directie.

Publicul tinta il reprezinta si oamenii de marketing implicati in activitatea de business-uri online, plus specialistilor/consultanti in ecommerce – programare, design/usability, promovare, SEO/SEM. Programata pentru zilele de 9-10 februarie, conferinta ecomTIM reuneste la Timisoara unii dintre cei mai buni specialisti din online: Dan Bulucea (Google Romania), Marius Ghenea (Asociatia Romana a Magazinelor Online), Cem Tunakan (Groupon Romania), Daniel Nicolescu (GECAD ePayment), Cristian Manafu (The Connector), Doru Panaitescu (consultant&trainer online), Dorin Boerescu (2Parale) si Alin Popescu (Avocatnet). Evenimentul este structurat in doua zile de noutati, sugestii si idei de dezvoltare a afacerilor online. Prima zi este dedicata conferintelor despre fenomenul e-commerce in Romania, iar cea de-a doua zi cuprinde doua sesiuni de workshop-uri, desfasurate in paralel, adresate oamenilor de afaceri si marketer-ilor.

Miercuri, participantii pot afla strategii de crestere pentru afaceri online, modalitati de a se diferentia in social media, oportunitatile de folosire a telefonului mobil pentru comertul online, alegerea partenerilor potriviti pentru promovarea unui brand ori cum sa castigi increderea cumparatorilor online. Work-shop-urile se vor centra pe problemele pe care le intampina clientii atunci cand folosesc un site de comert electronic, legatura dintre Facebook si Google Adwords, comertul prin telefoane mobile sau primii pasi in chestiuni juridice legate de afaceri online etc.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. eu nu caut asta prostilor ce sinteti eu caut de analizat nu de estea ?????????????????????????????????