Noutati :

CJAS Timis: in 2012, prin rectificari bugetare, valoarea bugetului Clinicii de Oncopediatrie din Timisoara va creste

4 aprilie, 2012 - 04:08 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SANATATE
0


TIMISOARA. Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis va suplimenta fondurile acordate Clinicii de Oncopediatrie din Timisoara pe parcursul anului, in urma rectificarilor pozitive de la buget, dar si a nevoilor clinicii.

Bugetul alocat acestei clinici la inceputul anului in curs se ridica la suma de 133.750 lei. Cu toate acestea si in cazul anului anterior, 2011, clinica a pornit cu un buget initial in valoare de 195.521,08. Pe parcursul anului insa, datorita unei serii de rectificari bugetare, valoarea bugetului clinicii a crescut ajungand la 524.721,29 lei„, a precizat Oana Rachitan, purtatorul de cuvant al CJAS Timis.

Fondurile catre institutiile sanitare sunt repartizate la nivel national in functie de istoricul derularii programelor de sanatate din anii anteriori, dar si in functie de indicatorii raportati de catre acestea. Daca o unitate sanitara va avea nevoie de fonduri, atunci bugetul va putea fi rectificat pozitiv, in functie de buget.

Astfel, bugetul pe acest an a fost stabilit luand in vedere si raportarile primite de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu” prin care se arata ca la data de 31.12.2011, institutia detinea pe stoc medicamente in valoare totala de 366.493 lei. Mentionam ca valoarea medicamentelor aflate la acea data in depozitul institutiei depaseste totalul medicamentelor consumate de aceasta pe toata durata anului 2011, respectiv 353.748,95 lei„, a adaugat Oana Rachitan.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...