Noutati :

Cele mai tari melodii ale anului, mixate intr-o singura piesa! Vezi clipul United State of Pop 2012 Shine Brighter!

29 decembrie, 2012 - 02:40 PM
Autor: Anonim      
Categorie: IT

O piesa de doar 4 minute pentru toate melodiile care au marcat lumea muzicala in acest an care se incheie. Performanta ii apartine DJ-ului american Earworm, care a creat deja o traditie in a amesteca cele mai importante hituri ale anului.

Mash-up „United State of Pop” este deja o traditie care subliniaza importanta anului din punct de vedere muzical. Mix-ul sau e deja asteptat si chiar difuzat in heavy rotation la radiourile din Statele Unite, scrie

DJ Earworm, pe numele real Jordan Roseman a inclus in varianta 2012 un set de 25 de piese in care ii gasim printre altii pe Flo Rida, Gotye and Kimbra, Maroon 5, Carly Rae Jepsen, PSY, Rihanna sau Katy Perry

Asculta „United State of Pop 2012” si vezi lista completa a pieselor incluse!

Gotye and Kimbra – Somebody That I Used To Know
Fun. – Some Nights
Carly Rae Jepsen – Call Me Maybe
Maroon 5 – One More Night
Fun. and Janelle Monáe – We Are Young
Maroon 5 and Wiz Khalifa – Payphone
Ellie Goulding – Lights
Rihanna – Diamonds
Bruno Mars – Locked Out Of Heaven
Ke$Ha – Die Young
Kelly Clarkson – Stronger (What Doesn’t Kill You)
Flo Rida – Good Feeling
Nicki Minaj – Starships
The Wanted – Glad You Came
Adele – Set Fire To The Rain
Lumineers – Ho Hey
One Direction – What Makes You Beautiful
Flo Rida and Sia – Wild Ones
Phillip Phillips – Home
Bruno Mars – It Will Rain
Katy Perry – Wide Awake
Alex Clare – Too Close
PSY – Gangnam Style
Taylor Swift – We Are Never Ever Getting Back Together
Flo Rida – Whistle


  • 0comentarii

recomanda prietenilor