Cele mai bune bancuri se premiaza in bere la Timisoara! Inscrie-te la campionat!

Stii un banc bun si vrei sa-l auda toata Timisoara? Atunci, vino si inscrie-te  la un campionat de bancuri. Poti castiga zeci de litri de bere pe care sa-i  bei impreuna cu prietenii tai. Competitia se organizeaza miercuri, 10 noiembrie, in clubul Dublin Express din  Piata 700 din Timisoara. Timp de un ceas, unul din barmani va sustine un Banc Stand Up Comedy, de la ora 20.00, iar apoi oricine este liber sa-l infrunte in...bancuri. Cum se vor stabili cele mai bune bancuri si cum vor fi ele declarate castigatoare? In functie de rasetele celor care asista si aplauzele primite. Cei care vor reusi sa faca sala sa rada in hohote  prelungite, vor castiga zeci de litri de bere.

Stii un banc bun si vrei sa-l auda toata Timisoara? Atunci, vino si inscrie-te  la un campionat de bancuri. Poti castiga zeci de litri de bere pe care sa-i  bei impreuna cu prietenii tai.

Competitia se organizeaza miercuri, 10 noiembrie, in clubul Dublin Express din  Piata 700 din Timisoara. Timp de un ceas, unul din barmani va sustine un Banc Stand Up Comedy, de la ora 20.00, iar apoi oricine este liber sa-l infrunte in…bancuri.

Cum se vor stabili cele mai bune bancuri si cum vor fi ele declarate castigatoare? In functie de rasetele celor care asista si aplauzele primite. Cei care vor reusi sa faca sala sa rada in hohote  prelungite, vor castiga zeci de litri de bere.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete