Noutati :

Cele 11 vagoane ale trenului Beck’sperience au plecat din gara Timisoara, cu cateva sute de petrecareti

16 aprilie, 2011 - 10:22 PM
Autor: Andreea Hnyatek      
Categorie: CLUBURI
1

TIMIS. Doua vagoane de scene si pupitre pentru DJ, trei vagoane partial modficate pentru zona de lounge si sase vagoane transformate in restaurant si cafe baruri pentru relaxare. O petrecere neconventionala, asa au ales cateva sute de timisoreni sa-si petreaca acest inceput de weekend.

Suie Paparude, Grimus, DJ Gojira, DJ Leo, Dj Bully si DJ Limun au intretinut atmosfera in cele 5 ore de drum, pe traseul Timisoara – Radna si retur. Concertele au rulat pe 20 de plasme imprastiate in toate vagoanele.

Trenul Beck’sperience face parte dintr-o campanie de comunicare, dezvoltata de Lowe si Initiative. Pana in momentul de fata, peste 100.000 de persoane au participat la aceasta capmpanie, dintre care peste 5.000 au ales petrecerea din tren.

La eveniment au putut participa numai persoanele peste 18 ani, iar locul a putut fi asigurat numai pe baza de invitatie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. IUREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESH