Ce nu stiai despre shopping

Nu exista femeie care sa nu stie ca o metoda buna de relaxare este sa mearga la cumparaturi, de aceea cele mai multe incearca sa faca asta cat mai des. S-au facut numeroase studii, desi nu cred ca era nevoie de ele, care au scos la iveala faptul ca mersul la cumparaturi este una dintre activitatile preferate de femei. Si cum la orice lucru din viata exista nuante, asa este si atunci cand vorbim de cumparaturi. Cei de la Million Looks ne dezvaluie cateva lucruri interesante despre shopping. 1. Femeile care cumpara haine sau incaltaminte se simt mult mai bine decat cele care cumpara ustenstile de bucatarie sau alte bunuri pentru gospodarie. 2. Femeile care isi petrec 17 ore pe saptamana la cumparaturi si cheltuie o suma de aproximativ 600 de lei sunt mai slabe si sanatoase in comparatie cu cele care nu fac acest lucru. 3. Femeile se gandesc la cumparaturi la fel de des ca barbatii la sex. 74% dintre reprezentantele sexului frumos au admis ca se gandesc la shopping in fiecare minut, iar 2 din 5 femei au precizat ca sunt dependente de posete si pantofi. 4. Dependentele de cumparaturi au mai putine riduri si arata mai tinere in comparatie cu cele care dezagreaza aceasta activitate. 5. Majoritatea celor care iubesc shoppingul sunt mai increzatoare in fortele lor si foarte rar sufera de depresie. 6. Cele care fac cumparaturi de cateva ori pe saptamana sunt mai bine dispuse in comparatie cu cele care fac asta doar in timpul weekendului sau o data pe saptamana. 7. In timpul unei vieti, o femeie petrece 25.184 de ore si 53 minute la cumparaturi. 8. Pentru a analiza "piata", o femeie isi pierde 48 de ore si 51 de minute pe an. 9. Reprezentantele sexului frumos cheltuie mai multi bani ca sa isi achizitioneze hainele cu care se duc in vacanta decat pe vacanta in sine. 10. Blugii, tricourile si topurile pentru femei sunt cele mai bine vandute produse din intreaga lume. [nggallery id=99]

Nu exista femeie care sa nu stie ca o metoda buna de relaxare este sa mearga la cumparaturi, de aceea cele mai multe incearca sa faca asta cat mai des.

S-au facut numeroase studii, desi nu cred ca era nevoie de ele, care au scos la iveala faptul ca mersul la cumparaturi este una dintre activitatile preferate de femei. Si cum la orice lucru din viata exista nuante, asa este si atunci cand vorbim de cumparaturi.

Cei de la Million Looks ne dezvaluie cateva lucruri interesante despre shopping.

1. Femeile care cumpara haine sau incaltaminte se simt mult mai bine decat cele care cumpara ustenstile de bucatarie sau alte bunuri pentru gospodarie.

2. Femeile care isi petrec 17 ore pe saptamana la cumparaturi si cheltuie o suma de aproximativ 600 de lei sunt mai slabe si sanatoase in comparatie cu cele care nu fac acest lucru.

3. Femeile se gandesc la cumparaturi la fel de des ca barbatii la sex. 74% dintre reprezentantele sexului frumos au admis ca se gandesc la shopping in fiecare minut, iar 2 din 5 femei au precizat ca sunt dependente de posete si pantofi.

4. Dependentele de cumparaturi au mai putine riduri si arata mai tinere in comparatie cu cele care dezagreaza aceasta activitate.

5. Majoritatea celor care iubesc shoppingul sunt mai increzatoare in fortele lor si foarte rar sufera de depresie.

6. Cele care fac cumparaturi de cateva ori pe saptamana sunt mai bine dispuse in comparatie cu cele care fac asta doar in timpul weekendului sau o data pe saptamana.

7. In timpul unei vieti, o femeie petrece 25.184 de ore si 53 minute la cumparaturi.

8. Pentru a analiza „piata”, o femeie isi pierde 48 de ore si 51 de minute pe an.

9. Reprezentantele sexului frumos cheltuie mai multi bani ca sa isi achizitioneze hainele cu care se duc in vacanta decat pe vacanta in sine.

10. Blugii, tricourile si topurile pentru femei sunt cele mai bine vandute produse din intreaga lume.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete