Noutati :

Ce antivirus ai? Iata care sunt cele mai bune antivirusuri in 2012

9 martie, 2012 - 03:13 PM
Autor: Anonim      
Categorie: IT
0

Mai multe variante de antivirus pe sisteme virusate au fost testate de un site, care a si evaluat capacitatea acestora de curatare a calculatoarelor. Pentru blocarea amenintarilor, site-ul a “infectat” sistemele de operare dotate deja cu antivirus, cu cei mai cunoscuti virusi. Iata ce a iesit!

Site-ul pcmag.com a facut acest top!

Sisteme de curatare:

Malwarebytes 1.51 ( Nota: 4 stele)– antivurus gratuit – Acesta a fost cel mai eficient program de detectare a amenintarilor si de indepartare a acestora.

Norman Malware Cleaner 2.1 (Nota: 3 stele)– antivirus gratuit – Acesta nu a fost la fel de eficient ca si Malwarebytes 1.51. Majoritatea amenintarilor detectate de acest antivirus functionau in continuare si dupa ce operatorul a fost informat ca acestea au fost sterse.

Avast! Rescue Disc (Nota: 3,5 stele)– pret 10 dolari – Acest antivirus nu este unul foarte scump si este destul de eficient. In momentul testarii, Avast a reusit indepartarea majoritatii problemelor, insa cateva rootkit-uri au ramas inca active.

Antivirusuri bune si gratuite

Pe langa cele specificate mai sus, site-ul pcmag.com ne ofera alte doua optiuni testate de antivirusuri eficiente si gratuite.

Panda Cloud Anti-Virus 1.5 Free Edition (Nota 3,5 stele)– Desi nu are 2012 in denumire, antivirusul este competent cu majoritatea amenintalor actuale. Acest antivirus este, potrivit testarilor, foarte eficient la detectarea amenintarilor, insa nu la fel de eficient atunci cand vine vorba de indepartarea acestora din sistem.

AVG Anti-Virus Free 2012 (Nota: 4 stele) – Acesta antivirus are o performata excelenta, fiind in topul celor mai bune astfel de programe gratuite. AVG a primit note mari pe toate nivelurile – detectare, blocare si curatare.

Avira Free Antivirus 2012 (Nota: 4 stele) – Si acest antivirus a primit o nota buna la testare, insa atunci cand a venit vorba de indepartarea rootkiturilor, acesta nu a fost la fel de performat ca si AVG.

Citesate mai multe pe www.money.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...